Ce au cautat politistii la Şcoala Gimnazială nr.2 Râmnicelu? Vezi aici detalii!

În ziua de 29 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Râmnicelu au desfășurat o activitate preventivă pentru creșterea gradului de siguranță rutieră a școlarilor pe stradă și în timpul călătoriei cu mjloace de transport în comun.
Poliţiştii i-au avut ca parteneri de dialog pe elevii de la Şcoala Gimnazială nr.2 Râmnicelu.
Temele abordate au făcut referire la principalele reguli de circulaţie de care trebuie să ţină cont în deplasarea pe drumurile publice.
Totodată, preșcolarilor le-au fost transmise recomandări preventive referitoare la mersul cu bicicleta, cu rolele, precum și la comportamentul de urmat în mijloacele de transport sau la locul de joacă.
Nu au lipsit nici discuţiile şi recomandările pentru prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile. Totodată, cei 26 de elvi participanţi au avut ocazia de a vedea cum funcţionează tehnica din dotarea autospecialei de poliţie şi au aflat modul de utilizare a sistemelor de intervenţie specific.

·

Recipiente cu parfum, indisponibilizate de polițiștii din Râmnicu Sărat

La data de 29 martie a.c., patrula de siguranţă public din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au depistat, în parcarea unui centru comercial, un prahovean de 33 de ani, în timp ce oferea spre vânzare parfumuri
În urma controlului, poliţiştii au descoperit asupra bărbatului 11 recipiente ce purtau o marcă identică sau similară cu o marcă inregistrată.
A fost întocmit dosar penal, în care se efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.
Recipientele cu parfumuri au fost indisponibilizate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii caracterului acestora.

·