Weekendul accidentelor rutiere! Coliziune intre doua autovehicule pe Soseaua Nordului, rasturnare motocicleta pe DN 10 – Poienile si eveniment mortal luni dimineata!

Sfarsitul de saptamana ce tocmai a trecut si vremea frumoasa, au indemnat soferii sa alerge pe sosele fara sa mai tina seama de regulile de circulatie! Astfel mai multe evenimente rutiere au avut loc, in urma neatentiei celor de la volan! Luni dimineata a avut loc, din pacate, si una ccident mortal!

Accident rutier pe Șoseaua Nordului (31.03.2024 – in jurul orei 17:29), la ieșire din municipiul Buzău.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autoturisme, unul condus pe direcția București către Focșani, de către o șoferiță în vârstă de 46 de ani, din Dolj și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 23 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului buzoian și a trei pasageri din mașina acestuia, o femeie de 31 de ani și doi minori, de 14, respectiv 8 ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Tot ieri (31.03.2024 – ora 17:35) traficul rutier a fost dirijat pe DN10, în localitatea Poienile datorita producerii unui alt accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că un motociclist de 30 de ani, din Berca, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov către Buzău, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Luni 01.04.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, în afara localității Mihăilești, accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Urziceni, de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Ialomița, a surprins și accidentat mortal un pieton, de 52 de ani, din același județ.

În cauză, se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

CIRCULTATI ATENT! VIATA ARE PRIORITATE!

I.G.