CINE ESTE ADEVARATUL PRESEDINTE AL PSD? CIOLACU, ROMASCANU SAU TOMA? Macacul se zburleste la tintesteni! Azi de la ora 17:00, “Macacul” le impune primarul (de la Compania de Apa!!!) De ce? Ca sa reuneasca la anul Tintestiul cu Buzaul!
Last Updated on 01/04/2024 by Iulian Gavriluta

Cum recunosti un om nebun sau pe cale sa innebuneasca? Insista cu tupeu jegos intr-o situatie declarat pierduta, ingropata si sigilata! Este vorba despre ideea tampita a "unificarii comunei Tintesti cu Municipiul Buzau" - vrerea nababului macac Toma zis si Kaizen-Faliment. Buzoienii si tintestenii - chiar primarul actual, neam cu Toma, au votat NU!
Dar macacul insisita…
"Astăzi, de Ziua Pacalelilor, la ora 17:00, Macacul merge la Tintesti la căminul cultural să discute ca un veritabil primar cu locuitori ai comunei, încercând să arate oamenilor ca personajul sprijinit de el la Primărie, un anume Vasile Victor, angajat al Companiei de Apă reprezintă alegerea corectă pentru primar în această localitate".
După ce Buzăul s-a opus la referendumul de unificare se încearcă unificarea forțată prin impunerea unei persoane obediente acestuia.
La Buzău l-a “terminat”, acum urmează Tintestiul😊

HALAL si SICTIR!