Un tanar de 25 de ani din Vadu Pasii s-a izbit violent de un stalp, aproape de domiciliu…nu avea permis auto si era sub influenta alcoolului! A fost retinut de oamenii legii!

Polițiștii Secției de poliție rurală Mărăcineni au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr de 25 de ani, din Vadu Pașii, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul ar fi condus autovehicul pe o stradă din localitatea de domiciliu şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un stâlp marginal.
Polițiștii au procedat la testarea tânărului cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma verificărilor specifice, polițiștii au constatat faptul că tânărul figurează ca având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.
Șoferul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea parchetului.

E.S.