Candidatul Aliantei Dreapta Unita pentru primaria municipiului Buzau este Florin Drăgulin!

Licențiat în economie și cu o o experiență de peste 15 ani în obținerea de finanțări nerambursabile, în coordonarea echipelor și implementarea proiectelor de dezvoltare. Acțiunile administrației locale din ultimii ani sunt un eșec.

Tot mai mulți tineri pleacă din oras din cauză că nu iși pot imagina un viitor aici, acasă, în Buzău. Nu putem să mai acceptăm asta!

Buzăul are nevoie de un primar implicat și hotarât să transforme și să modernizeze orașul. Buzăul are nevoie de un primar care să lucreze pentru toți buzoienii.

CONSTRUIM un spital municipal. Construirea unui spital municipal este o investiție necesară pentru a asigura accesul buzoienilor la servicii medicale publice de calitate;

CONSTRUIM parcări supraetajate Amenajăm corect și eficient toate spațiile de parcare. Eliberăm trotuarele de mașinile parcate;

CONSTRUIM un bazin public de înot. Promovăm sportul și finanțăm cluburile sportive pentru copii;

ÎNFIINȚĂM un hub antreprenorial. Construim un spațiu dedicat susținerii și dezvoltării antreprenorilor buzoieni. Punem bazele înființării unui parc industrial;

ATRAGEM fonduri UE pentru comunitate. Aducem bani europeni în Buzău pentru proiectele locale utile buzoienilor. Construim un oraș de viitor;

"Am văzut adesea, in ultimii ani, lipsa de transparență și de responsabilitate în administrația locală si cred că fiecare cetățean are dreptul să fie ascultat și să-și exprime opiniile și preocupările cu privire la direcția spre care municipiul se îndreaptă. Am remarcat, de asemenea, o tendință alarmantă în oraș: proiectele publice sunt frecvent afectate de întârzieri, deficiențe de calitate și incertitudini legate de eficacitatea lor pe termen lung. Locuitorii Buzăului merită soluții durabile și eficiente, care să le îmbunătățească calitatea vieții, nu să le creeze noi obstacole.

Sunt profund atașat de comunitatea buzoiană și îmi voi dedica toată energia și timpul pentru a servi interesele buzoienilor.

Este esențial să avem un primar care să fie prezent, empatic și hotărât în a face schimbările necesare pentru binele buzoienilor, și nu doar pentru un cerc restrâns, un cerc al specialilor."

Florin Dragulin - USR Buzau