Politia Română recruteaza personal din sursa externa! TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA POLIȚIEI ROMÂNE!

Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea unui post de agent de poliție, în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, după cum urmează:

•         Domeniul de activitate: poliție canină, un post, arma: Poliția Română, unitatea: Inspectoratul de Poliție Județean Buzău – Poliția Municipiului Buzău – Biroul Ordine Publică, Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare, județul Buzău, municipiul Buzău.

Pentru acest post, recrutarea va fi realizată de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Înscrierea se realizează exclusiv online, la adresa de e-mail: resurseumane@bz.politiaromana.ro.   

Înscrierea se va realiza în perioada 19.03.2024 – 03.04.2024, iar dosarul de înscriere, în volum complet, va fi transmis până la cel târziu 03.04.2024, orele 16:00, la adresa de e-mail anterior menționată.

Informații suplimentare pot fi obținute, în zilele lucrătoare, în intervalul 09:00-13:00, la numărul de telefon 0238/402112.

Informații complete cu privire la acest post, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regasesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192