UPDATE – Dreapta Unită va fi pe buletinul de vot! Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a anulat decizia nedemocratică a Biroului Electoral Central (BEC). Protest Alianța Dreapta Unită Buzău – 19.03.2024. Vezi aici amanunte!

Alianța Dreapta Unită Buzău invită reprezentanții presei și cetățenii municipiului Buzău la un protest pașnic, care va avea loc Marți, 19 Martie, începând cu ora 16:00, la intrare in Parcul Crâng.
Scopul acestui protest este de a ne exprima dezacordul față de deciziile recente ale autorităților locale și județene, controlate de coaliția PSD-PNL, care amenință integritatea și viitorul Pădurii Crang, un simbol al orașului nostru și un refugiu vital pentru biodiversitate.

Considerăm că aceste decizii nu doar că pun în pericol un ecosistem de neprețuit, dar și ignoră vocea comunității și dreptul la un mediu sănătos. Prin urmare, facem apel la toți locuitorii municipiului Buzău să ni se alăture în acest demers civic și să arătăm că Pădurea Crang nu este doar un parc, ci parte din identitatea noastră.

În cadrul acestui eveniment, vom da de asemenea, startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii Alianței Dreapta Unită la alegerile Europarlamentare și Locale. Este esențial să avem reprezentanți care să înțeleagă și să apere valorile comunității noastre la nivel european, județean și local.

UPDATE -

Dreapta Unită va fi pe buletinul de vot! Am avut dreptatea de partea noastră și am câștigat în instanță.
Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a anulat decizia nedemocratică a Biroului Electoral Central (BEC).
A fost o încercare disperată din partea PSD-PNL de a ne elimina din cursa electorală. Un atac la democrație și la dreptul românilor de a alege.
Am avut dreptatea de partea noastră și am câștigat în instanță.