LUCRARILE LUI TOMA LA RONDUL DE LA DRAGAICA – PRILEJ DE MISTO NATIONAL! Muncitorii au construit un sens giratoriu strâmb | “Proiectantul nu a realizat că poate ieși o lucrare urâtă”
Last Updated on 18/03/2024 by Iulian Gavriluta

Dorel lovește din nou, de data aceasta în Buzău. Muncitorii unei firme care lucrează la construirea unui sens giratoriu într-una dintre cele mai mari intersecții din oraș au fost nevoiți să îl refacă de la zero, asta pentru că rondul a ieșit strâmb și mult prea înalt.

Muncitorii au construit un sens giratoriu strâmb | "Proiectantul nu a realizat că poate ieși o lucrare urâtă"

Compania care execută această lucrare va suporta cheltuielile pentru refacerea construcției. Între timp oamenii fac haz de necaz după ce au văzut maldărul de pământ de 1 metru înălțime.

Sensul giratoriu aflat în curs de amenajare este deja la varianta 2.0. Inițial muncitorii au ridicat o movilă de peste 1 metru înălțime, care a stârnit nemulțumirea oamenilor.

Rondul cu cocoașă a stârnit un val de critici din partea șoferilor, care au scris pe rețelele de socializare că a ieșit nu doar strâmb, ci și mai mare decât ar fi fost necesar. Spre uimirea multora, la câteva zile, insula din giratoriu a fost rasă complet, pentru a fi amenajată alta, dar după un nou proiect.

Autoritățile locale spun că au dispus refacerea de la zero a giratoriului, deoarece la prima variantă a fost o eroare din partea proiectantului.

Exasperați de praful și gălăgia din zonă, locuitorii au găsit o modalitate inedită de a comunica cu lucrătorii. Aceștia își lasă mesaje pe geamurile pline de praf ale mașinilor parcate în zonă: Mai aveți mult? O săptămână. Aoleu. Mult!

Cel mai slab si hot primar dn istoria Buzaului – Toma zis si Faliment s-a facut inca o data de ras cu lucrarile sale kitschoase si costisitoare si vrea sa “dreaga fasolea” spunand că eventualele cheltuieli suplimentare pică în sarcina constructorului. Construcția giratoriului face parte dintr-un proiect de modernizare a trei bulevarde ale orașului, cu o investiție de peste 22 de milioane de lei. Halal si sictir!

I.G.

SURSA: Antena 3 CNN