VIDEO – Traseu aplicativ dedicat politittilor pentru marcarea zilei de 25 martie

Joi, 12 martie a.c., pe un poligon special amenajat, aflat în Merei, polițiștii Biroului Pregătire Profesională au organizat un traseu aplicativ, la care s-au înscris 12 echipe de polițiști din structurile operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Concurenții au avut de parcurs un traseu complex, format din 7 probe și au avut ocazia să demonstreze însușirea tehnicilor de îndemânare prezentate la stagiile de pregătire în domeniul sportiv, al tacticii și utilizării armamentului din dotare în condiții de efort.

Pe primul loc s-a situat echipajul Secției de poliție rurală Grebănu, format din agent de poliție Dinicu Laurențiu și agent de poliție Jercanu Alexandru, pe locul II s-a clasat echipajul Serviciului Rutier, format din agent șef de poliție Moise Alexandru și Agent principal de poliție Fieraru Adrian, iar pe locul III s-a clasat echipajul Secției de poliție rurală Pârscov, format din agent șef adjunct de poliție Petrișor Georgică și agent de poliție Bercu Mihail.

Activitatea a fost coordonată de comisar șef Tărtăreanu Mihai-Liviu, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale şi de inspector de poliție Erdem Aura, din cadrul Serviciului Pregătire Profesională.

Traseul aplicativ a fost organizat cu sprijinul Clubului Sportiv „Poliția Buzău”.

Activitatea fost cuprinsă în calendarul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău cu ocazia Zilei Poliției Române, care va fi aniversată în data de 25 Martie 2024.

Ecaterina Stroescu