VIDEO – TEPARUL BUZOIAN OVIDIU TOMA DE LA CRYPTODATA (spalatoria paravan de la Gerom)! Buzau …Tesla, miliardarul Elon Musk si Ovidiu Toma (adminsitrator al firmelor SRI, aripa Coldea si cel din spatele petrecerii cu milionari de la Bran)!

Ovidiu Toma s-a aflat în spatele țepei de proporții de la Castelul Bran! Patronul Cryptodata și-ar fi organizat o adevărată campanie de marketing pe baza petrecerii controversate la care s-a zvonit că ar fi trebuit să vină și Elon Musk, cel mai bogat om al planetei. Miliardarul nu avea nicio idee despre petrecere, iar întreaga poveste s-a dovedit a fi o schemă de promovare pentru compania lui Toma. Cu alte cuvinte, șeful caracatiței de la Cryptodata s-a folosit de notorietatea lui Elon Musk pentru a-și urmări interesele în afaceri.
În luna octombrie a anului 2022, presa din România era pe jar după ce a apărut zvonul că Elon Musk urma să participe la o petrecere de Halloween la castelul Bran. Evenimentul a fost încă de la început învăluit în mister și a apărut în ochii multor oameni drept o reclamă mascată. Ovidiu Toma și-a făcut loc rapid în manipularea de atunci.
Alimentată de zvonurile și declarațiile a tot felul de personaje care au spus că l-au văzut pe Elon Musk la Bran, presa a scris nenumărate articole la acel moment. Totuși, pe lângă Elon Musk, numele unui singur român s-a aflat în multe dintre publicații: cel al lui Ovidiu Toma, CEO-ul Cryptodata.
Toate articolele care au vorbit despre Ovidiu Toma au menționat firma Cryptodata sau chiar au inclus un link către site-ul web al companiei. Având în vedere interesul crescut pentru știrea despre Elon Musk, întreaga schemă nu a fost altceva decât o mașinărie de marketing pentru Toma, care a beneficiat de reclamă gratuită pe cele mai celebre site-uri din țară.
Elon Musk a infirmat pe rețeaua sa de socializare că ar fi venit în România. Cu toate acestea, la petrecerea milionarilor a venit un apropiat al acestuia, magnatul Peter Thiel, fondatorul PayPal. Are o avere estimată la șapte miliarde de dolari și este unul dintre primii investitori ai Facebook.
În plus, Ovidiu Toma a încercat să se apropie de brandul Tesla al lui Musk, cel care produce mașini electrice. Șeful de la Cryptodata a prezentat și el un concept de mașină electrică la București în 2022, despre care, însă, nu se mai cunosc informații în prezent. Martin Eberhard, cofondatorul Tesla, a venit special în România pentru a participa la eveniment.

SURSA: https://www.realitatea.net/stiri/actual/legaturile-dintre-patronul-cryptodata-si-miliardarul-elon-musk-ovidiu-toma-in-spatele-petrecerii-cu-milionari-de-la-bran_65f287a5e7025001b150cc14?fbclid=IwAR3kfucs5RyZIJObeH9eYDPk6hEAQ3G7fvmakbL9ZO8OY0seRBpOaEIr_wQ

YouTube player