VIDEO – Românii au talent, 15 martie. Daria Crețu, fetița din Buzău cu o voce de aur. „Ai un dar de la Dumnezeu”, i-a spus Andra

Un fată cu o voce extraordinară a ridicat juriul și sala în picioare la Românii au talent. „Nu pare că a cântat un copil pe scenă, ci un om cu foart multă experiență”, a declarat Andra imediat după momentul ei.

Daria are 12 ani și este din Buzău. Fetița spune că a moștenit talentul de a cânta de la mama sa, care este profesor de canto și solistă la evenimente. Daria studiază canto sub îndrumarea atentă a mamei sale.

​Mama sa a descoperit că fetița are ureche muzicală la vârsta de 2 ani. Începând de atunci, a început să o pregătească și să-i dezvolte talentul. Ea consideră că Daria are un talent nativ și nu este întotdeauna nevoie să îi indice totul. De multe ori, eleva studiază singură, iar mama ei vine doar pentru a o corecta.

Daria reprezintă a treia generație de cântăreți din familia sa, deoarece și bunica sa cânta la evenimente private în tinerețe. 

 „Ai un dar de la Dumnezeu. Nu m-am aștept ca un copil să cânte atât de bine, mai ales stilul acesta muzical”, a spuns Andra despre interpretarea Dariei Crețu. 

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai jos  Sursă: https://www.protv.ro/emisiuni/romanii-au-talent/articol/98396-romanii-au-talent-15-martie-daria-cretu-fetita-din-buzau-cu-o-voce-de-aur-ai-un-dar-de-la-dumnezeu-i-a-spus-andra?mibextid=xfxF2i&fbclid=IwAR2Xxqunuj_vVkETsq5voK4pulTM0Kfl3IDOrqV0P-RXIhvLxpnGNToLaDw

YouTube player