Marginalii pentru intelegerea unui articol despre inteligenta artificiala. Cine este acest Yuval Noah Harari si ce vrea el sa zica?

Harari recunoaște: Nimeni nu va scăpa! Cu supravegherea biometrică și Inteligența Artificială vom fi ca muștele în insectar. Peste 10 ani vă veți aduce aminte de avertismentele noastre, dar, dacă nu facem nimic, va fi prea târziu. În contexul noii legi care se pregătește în Parlamentul European pentru supravegherea biometrică a populației Uniuneii Europene, care anticipează și cardul unic biometric de identitate ...

www.activenews.ro

COMENTARIUL CORESPNDENTULUI News buzau – Adrian george Ilie (SUA):

“Eu cred ca acest individ trebuie luat in serios. El nu vine de la Glina sau Slobozia ci exact din HAIFA. Este soția lui Itzak alt homosexual din clanul Schwabb.  Recent  Yuval Noah Harari, unul dintre autorii preferați ai lui Barack Obama și un vorbitor frecvent la Davos, a ridicat "marea întrebare politică și economică a secolului XXI", și anume "La ce avem nevoie de oameni? Sau, cel puțin, pentru ce avem nevoie de atât de mulți oameni?".

Un alt text lansat din "putzul gândirii istovite" al acestui individ spune si mai clar ca "Timpul liberului arbitru a expirat. Se impune rescrierea Bibliei cu ajutorul intelgentei artificiale."  La aceste afirmații ramii mut si realizezi cum gindesc acești oameni fără vreun Dumnezeu > Nihiliști la cel mai acut nivel.  Dezarmant pe cind spune ceea ce fac cum ei avansează fără sa le pese de cei din jur. Eu unul atenționam ca ne jucam cu gluma cu așteptarea pe cind acești incapatinati satanici își vad de drumul lor.

Ba chiar vor sa fie pe poziția diavolului pazitor. Ce se întîmplă in paralel? Lumea continua sa sufere de boli de moartea celor dragi . Alții au orgasme si eforturi de a se elibera pe la meciuri de fotbal anume concerte etc. Îți da impresia de un "dolce farniente " al omenirii care neputincioase ca in efectul broaștei fierte nu mai reacționează la nimic. Soluțiile ce ni le găsesc acești malefici perversi îmi suna ca in cartea GOG a lui GIovanni Papini pe cind acest personaj fictiv se intilnese la un moment dat cu  un ...evreu. 

Evreul ii spune lui GOG ca societățile unde se simte bine un evreu sint cele eterogene pentru ca por respira se pot mișcă in voie. La iniltnisrea cu Lenin Gog afla după spusele lui Lenin ca omul se simte cel mai bine in pușcărie. Acolo are job are casa , masa , haine. De gindit gindeste partidul. Nu va suna cunoscut deja aceasta filozofie?  Dar citi au realizat finalul din cartea sau filmul după scrisele lui ORWELL 1984?  Soția mea avea sa găsească ceea ce nu găsisem in final. Va aduceți aminte ca pe tabla de sah  pe praful de pe ea personajul nostru scrie  2 + 2 = dar nu da răspunsul? Spălarea pe creier după ce i s-a spus la tortura psihologica  după ce a fos întrebat cite degete are la o mina.

A raspuns ca are cinci . SI atunci "guru ce il tortura" ii spune ca la mina poate avea doua sau trei sau patru degete. Partidul ii va spune cite degete are. Deci tortura la care era supus un om care avusese tupeul sa iubească incalcind regula statului perfect. Revin la final... deci nu răspunde adunării de 2 +2.... si așa ramine. Fals. Daca urmăriți insa cum este mutat calul pe tabla de șah care sare din patru in patru  atunci  realizați ca subcostientul încărcat cu o rațiune anum cu ceva divin nu este alterat... Dumnezeu nu ne paraseste cu alte cuvinte.

Ce nu am inteles este cum acest MUSK ce părea un om mai întreg cu toate ca este tipologia de autist   s-a gindit sa pună un chip in creierul uman . Falsitate va consta in a promova beneficiile acestei proceduri . Dar se uita ca  acest tip de umanoid poate fi folosit si împotriva umanității. Ce vor? S-au saturat de Dumnezeu?

Vor sa facă orice pentr ca pamintenii sa nu se mai "impuieze?" Incearca aducerea lgbtq la nivel de normalitate pe cind de zeci de ani aveau alt statut.  AU văzut ca prin războaie , înfometare, îmbolnăviri nu este suficientă mortalitatea pentru a scădea populația globală si atunci iată-i la atac unde mintea lor malefică lucrează zic ei in beneficiul nostru. NIHIL SINE DEO nu mai este de actualitate ci NIHIL SINE AI."

 Incercarea cea mare sta insa in semenele Cerului vis a vis de acești diavoli. Lumea tot așteaptă a doua venire , evreii spun ca nu a fost niciuna  iar vorba poetului " intre Dumnezeu si drac trage omul sărac."  Dumnezeu sa fie mort după unii filozofi? Sau alte curente filozofice ne spun ca Dumnezeu a creat si a dispărut abandonindu-ne."

Eu cred ca semnele ceresti primite  au la baz duplicitatea noastră sau mercantilismul nostru ce devine cit mai evident drept pentru cre suferim. Devenim oribi in a-L vedea pe Dumnezeu. Mulți au intrat in pielea diavolului si nu fac decit de paza in jurul turlelor bisericilor anuntindu-si intențiile bune.  Categorică ca acest Hariri spune adevarul si ne avertizează chiar. DIn păcate prostia bântuie printre noi, nepăsarea . Iată ce spune Steinhardt  in "Clarviziune" despre cele trei fenomene ale timpului ce se abat asupra noastră .

Clarviziune

"Trei fenomene ale timpului:

- invazia verticală a barbarilor,

- domnia proştilor,

- trădarea oamenilor cumsecade.

  Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere.

  Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice firesti şi tuturor regulilor politice le fac prostii, ca nişte ingnoranţi ce se află.

  Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi.”

  Nicolae Steinhardt - Paris 1937

Pe unde se afla fiecare dintre noi? O conștiințăcurată ne poate spune cu exactitate unde sintem.  Apoi religia ne spune de aproapele nostru iar noi nu am înțeles mesajul cristic din parabola cu bunul samaritean. Dar Pavel? Ne spune sa nu aruncam cu flori in fata porcilor. Le vor minca nu le vor mirosi.

Daca omenirea nu se va trezi si invatatii vremii nu vor face pact mercantilc cu diavolii pentru a manipula a minți in favoarea lor vom cistiga.  Dumnezeu ne-a lăsat exact liberul arbitru dar asta te obliga sa ai o conștiință avansata  sa iubești creația lui Dumnezeu si sa crezi cu adevărat  nu doar de sărbători.

Doamne ajuta si ferește-ne de cei rai  " si ajuta necredinței noastre!"

ADRIAN GEORGE (SUA)

"A GINDI NU ESTE CEVA  ILEGAL ...INCA"