Violente in plina strada la Patarlagele si Grebanu! Reținuți de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

In aceasta saptamana, polițiștii Poliției oraș Pătârlagele au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, 4 localnici implicați într-un conflict spontan.
Fapta a fost sesizată ieri, în jurul orei 12:00 de către o femeie de 30 de ani, din Pătârlagele.
Polițiștii s-au deplasat la locația indicată de apelantă pentru verificări cu privire la cele semnalate, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce se aflau în fața unei societăți comerciale, pe fondul unei discuții în contradictoriu, persoanele - o femeie și 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 38 de ani, din Pătârlagele, s-ar fi agresat reciproc.
Persoanele au fost evaluate medical, fără a rămâne internate.
În urma materialului probator administrat, persoanele au fost reținute pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.
Astăzi, 12 martie, bănuiții urmează a fi prezentați parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Zilele acestea, a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Grebănu au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță 4 persoane implicate într-un conflict.
Fapta a fost sesizată în data de 7 martie a.c., de către un bărbat de 34 de ani, din Podgoria.
Din cercetări a reieșit că, în timp ce se deplasa cu autovehiculul pe o stradă din localitate, ar fi fost oprit de către 4 tineri care, folosindu-se de obiecte contondente, ar fi provocat distrugeri caroseriei mașinii și l-ar fi agresat.
În urma materialului probator administrat, persoanele cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani au fost reținute pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.
Ieri, 12 martie, bănuiții au fost prezentați parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.