Cu ce se mai “delecteaza” meltenii prin mediul rural: distrug gardurile si fura tot ce prind!
Last Updated on 12/03/2024 by sgogan

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Mânzălești a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din Beceni, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere.

Fapta a fost sesizată în data de 21 februarie a.c., de către persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Buzău.

Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în perioada 8-21 februarie a.c., bănuitul ar fi distrus gardul împrejmuitor al unui teren pe care persoana vătămată îl deține în localitatea Mânzălești, cu scopul de a utiliza materialele.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de distrugere, sub coordonarea parchetului.

Bănuit de furt de bicicletă depistat de polițiști.

 

În ziua de 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliţie Amaru au depistat principalul bănuit în cazul unui furt de bicicletă.<br>

Astfel, poliţiştii au identificat şi depistat principalul bănuit - un bărbat în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate.

Fapta a fost sesizată în ziua de 16 februarie a.c., de către persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Amaru.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 14/15 februarie a.c., bănuitul ar fi profitat de faptul că proprietarul a lăsat bicicleta neasigurată și nesupravegheată rezemată de gardul unui imobil și ar fi sustras-o.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea parchetului.

R.F.