Bataie ca-n filme la Nehoiu! Turbulenți reținuți de polițiști

Zilele acestea, polițiștii din cadrul Poliției oraș Nehoiu au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 38 și 40 de ani, din Nehoiu, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. Fapta a fost sesizată în data de 1 martie a.c., de către persoanele vătămate, un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate.

Din primele cercetări a reieșit că, în urma unui conflict spontan, persoanele vătămate ar fi fost agresate de către bănuiți. În timpul altercației, bănuiții ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului uneia dintre părţile vătămate, ar fi folosit obiecte contondente pentru agresarea persoanelor, dar și pentru distrugerea geamului ușii de acces în locuință.

Față de bărbații de 38 și 40 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugerea.

Ulterior, aceștia au fost prezentați parchetului care a dispus plasarea celor doi sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

E.S.