“Premierul României, dl Marcel Ciolacu, ne anunță azi să stăm liniștiți ca în 2024 nu vor crește taxele! Liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în litera de lege” – Florin Roman, deputat PNL
Last Updated on 27/02/2024 by Iulian Gavriluta

Florin Roman PNL"Premierul României, dl Marcel Ciolacu, ne anunță azi să stăm liniștiți ca în 2024 nu vor crește taxele! Nici nu e cazul după ce guvernul Ciolacu le-a majorat anul trecut și unele au intrat în vigoare la 1 ianuarie.
Ce nu spune dl Ciolacu este ca, creșterea taxelor a fost oprită de PNL, in momentul adoptării legii bugetului de stat, pentru anul 2024.

Iar dl premier mi-a reproșat public introducerea amendamentului care nu-l lasă să mărească biruri, chiar de la tribuna Parlamentului.
Așadar, liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în litera de lege.
Prin urmare, domnia sa ne spune ca ne face un hatâr, prin respectarea legii. Mediul de afaceri trebuie să știe ca atât timp cât vom fi la guvernare îi vom apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat, pentru a susține ajutoarele sociale!", a scris pe pagina sa de facebook, deputatul liberal de Alba iulia - Florin Roman