Eveniment la Galeriile de Artă Buzău – Centrul Școlar de Educație Incluzivă Buzău în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău organizează Târgul caritabil “Mărțișorul Speranței”!
Last Updated on 27/02/2024 by Iulian Gavriluta

Afis Martisor 2024 jpgNe bucurăm să vă anunțăm că Centrul Școlar de Educație Incluzivă Buzău în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău organizează Târgul caritabil "Mărțișorul Speranței". Evenimentul va avea loc în perioada 27 februarie - 8 martie 2024 la Galeriile de Artă Buzău.

Elevii, împreună cu profesorii și părinții, au lucrat cu drag și pasiune pentru a crea mărțișoare și obiecte decorative, pe care le-au împodobit cu iubire și speranță. Vă invităm să veniți și să vă bucurați privirea și sufletul admirând creațiile lor pline de sensibilitate și talent.

Scopul acestui târg caritabil este de a strânge fonduri pentru a susține copiii în descoperirea lumii, oferindu-le cele mai frumoase experiențe de învățare. Prin participarea dumneavoastră, veți contribui la sprijinirea copiilor în călătoria lor către cunoaștere și dezvoltare.

Vă invităm să fiți alături de noi în această frumoasă inițiativă și să ne bucurăm împreună de spiritul solidarității și al generozității.

Vă mulțumim pentru sprijin și implicare!

I.G.