Atentie buzoieni! S-au inmultit furturile din societatile comerciale!

furt din magazin BuzauÎn ziua de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Merei au depistat principalul bănuit în cazul unui furt dintr-o societate comercială.

Fapta a fost sesizată în data de 22 februarie a.c., de către administratorul societății.

Din cercetări s-a stabilit că bănuitul, un bărbat de 64 de ani, din Stâlpu, ar fi profitat de neatenția angajaților și ar fi sustras din incinta societății bunuri alimentare.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

*În ziua de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au depistat în flagrant un bărbat de 36 de ani, din Buzău, la scurt timp după ce ar fi sustras bunuri dintr-o societate comercială.

Întrucât bănuitul avea un comportament ezitant, polițiștii au procedat, conform Legii 192/2019, la controlul corporal al bărbatului. Asupra acestuia au fost găsite bunuri alimentare, cărora nu le-a putut justifica proveniența.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

 

I.G.