Alianța Dreapta Unita anunță candidatura domnului Adrian Gheorghe la Primăria Comunei Podgoria.
Last Updated on 27/02/2024 by Iulian Gavriluta

Candidat Dreapta Unita BuzauAlianța Dreapta Unita, se bucura sa îl aibă in echipa pe Adrian Gheorghe, un tânăr lider politic, consilier local în Podgoria, care a activat în cadrul PNL Buzău din poziția de vicepreședinte al tineretului liberal. Adrian este tehnician veterinar, asistent medical generalist, student la Științe Politice și antreprenor în publicitate și design grafic.

Din poziția sa de consilier local Adrian a avut mai multe proiecte remarcabile pentru comunitatea din Podgoria precum Ușa din natură, Stimulent pentru copiii nou-născuți, Transmiterea online a ședințelor din consiliul local, VLOG-ul „Jurnal de consilier local” dar și multiple inițiative civice precum campanii de ecologizare sau acțiuni caritabile pentru copii, vârstnici sau persoane defavorizate.

Domnul Adrian Gheorghe a declarat că a ales să se alăture USR din dorința de a face parte dintr-un partid modern, transparent și reformist, care își propune să schimbe în bine România, prin promovarea valorilor și principiilor liberalismului, democrației, statului de drept, economiei de piață, integrării europene și atlantice.

USR Buzău îi urează bun venit domnului Adrian Gheorghe și îi mulțumește pentru încrederea și curajul de a face acest pas. USR Buzău îl asigură de tot sprijinul și de toată deschiderea pentru a colabora în vederea realizării obiectivelor și proiectelor comune. USR Buzău îl invită pe domnul Adrian Gheorghe să se implice activ în activitatea organizației și să contribuie la consolidarea și dezvoltarea USR la nivel local și național.

USR Buzău este un partid care crede în puterea exemplului și în forța schimbării, un partid care își dorește să reprezinte interesele și nevoile cetățenilor din județul nostru, să le ofere soluții și alternative la problemele cu care se confruntă, să le asigure condiții de viață decente și oportunități de dezvoltare.

Vino și tu alături de noi și hai să schimbăm viitorul comunității tale!

 

I.G.

 

SURSA: Comuncat Dreapta Unita Buzau