Marginalii pe tema “analizei” AUR de măsurare în sondaje a propunerii artistului Dan Bittman, solistul trupei Holograf, pentru ocuparea functiei de primar al Sectorului 1 Bucuresti
Last Updated on 26/02/2024 by Iulian Gavriluta

Bitman si Nicu GhearaAdrian George Ilie, muzician, corespondent News Buzau (SUA): “Oare "somnul ratiunii zamisleste monstri?" Se pare ca da, catalipticul popor roman tace, se ascunde, nu baga in seama problemele din societate…adica vorba pacatosei "poiete" Valeria Coman Rusan zisa si Ana Blandiana, am devenit un "popor vegetal."

Poate ca va fi o algere buna ca acest gurist sa fie in politica. A mai fost cu Sebastian Vladescu azi condamnat sau bun prieten cu rromul GIGI KENT. Sa fie el tata responsabil a trei copii? Sotia lui neoficila sa fi facut trei copii cu un iresponsabil? Mai sa fie? Azi sunt separati oare din vina atristului sau a irepsosabilitatii femeii ce i-a darut trei copii dupa lungi nopti de iarna? Copii implicati in consumul de droguri, ca sa fie ca tot omul, nu?

NU stiu, nu ma bag. Stiu insa ca fiul cel mare este vedeta pe youtube unde este plin de trivialitati si semne obscene. Sincer? El nu face altceva decat sa duca mai departe “firma tatalui si a mamichii”. Insa asta este nivelul si tara! Este unde este… ca o consecinta!

Asa ca eu cred ca ar fi potrivit ca primar ca doar de la primari a facut multi bani. Sa fi ridicat “al lui Bittman” tupeul, obraznicia, smecheria, falsitate, aroganta, cameleonismul, parvenitismul, servilismul, falsitatea, opulenta, dedublajul la rang de virtute? Intreb, nu dau cu parul!

Dar la cate se intampla in “Romnica” de azi este parca rupt din realitate. Da , Dan Bittman este omul de care aveti nevoie. Nu-l ratati!!!   Mamica fuse doctor in radio, tatal evreu kazahar dar mare pe la FEA! Matusa sefa de lucrari a Elenei Ceausescu…

Nu conteaza ca a avut “tidula de nebun” pentru a nu face armata. Facultatea nu prea a terminat-o dar a fost favorizat in a pleca prin Germania sau Franta pe cand era elev la liceul german.

Vi-l recomand... 😀

Ps. sa fie mai bun decit al lui VAN GHELIE?

Asa ca inchei cu ceea ce spunea Victor Eftimiu. anume "M-am săturat de lichele, daţi-mi o canalie!”

P.S. ATASEZ POZA DAN BITTMAN SI NICU GHIARA. CUM ALTCUMVA? Asa ca....

Mai jos iata cine il sustine pe sfertodoctul asta de Dan Bittman in a fi primar la Sectorul unu. Incredibil ce se intimpla in aceasta Romania! S-a murit degeaba si asa va fi, se pare.

Somn usor popor roman!!!

A.G.I. (SUA)

 

Dan Bittman, măsurat de AUR în sondaje pentru Primăria Sector 1

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 24 februarie, la Prima News, că artistul Dan Bittman, solistul trupei Holograf, va fi măsurat în sondajele de opinie ale formațiunii sale pentru o candidatură la Primăria Sector 1, în alegerile care vor avea loc în iunie. „Este una dintre opţiunile pe care le-am pus într-un sondaj de opinie. O să pun candidaţi din toate zonele, dacă ei merg pe această variantă de comasare, nu mă dau în lături de la nimic, nu văd de ce aş face-o, trebuie să maximizez scorul naţional, aşa că invit toţi candidaţi de oriunde să vină la mine”, a spus George Simion, potrivit news.ro. Președintele AUR a explicat de ce Tudor Ciuhodaru, europarlamentar ales pe listele PSD în 2019, dar trecut recent la AUR, este potrivit pentru primăria Iași și a susținut că Ciuhodaru nu poate fi numit traseist politic, deși a trecut pe la mai multe partide, printre care PSD, PPDD şi UNPR. Simion a adăugat că schimbarea partidelor nu este un lucru neobișnuit. „Teoretic, vine de la putere la opoziţie, nu s-ar încadra exact la traseism, dar vă explic, n-am probleme. Astea sunt regulile jocului. În politica din România, schimbarea partidelor şi aceste practici sunt întâlnite. Eu le-am zis: «Luaţi un om de la mine, vă iau doi de la voi». La Iaşi, calculul meu a fost rece. Domnul Ciuhodaru nu e văzut ca PSD-ist sau PPDD-ist, e văzut ca un medic respectat, votat. Am făcut sondaj, am pus mai multe nume dintre oamenii mei – 8%, 9% . Având în vedere că nu sunt două tururi de scrutin, i-aş fi aruncat degeaba în această luptă. Singurul la Iaşi care-i poate pune probleme lui Mihai Chirica este Tudor Ciuhodaru”, a mai afirmat Simion. RECOMANDĂRI Detalii neștiute despre plecarea lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite. Primele declarații. „Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional” Alegerile europarlamentare și cele pentru Primăria Sector 1 vor avea loc pe 9 iunie, potrivit calendarului anunțat de PNL și PSD. În acest moment, Clotilde Armand, edilul sectorului 1, este singurul politician care și-a anunțat candidatura. PNL și PSD încă nu au luat nicio decizie.

Citeşte întreaga ştire: Dan Bittman, măsurat de AUR în sondaje pentru Primăria Sector 1 - https://www.libertatea.ro/stiri/george-simion-dan-bittman-masurat-de-aur-in-sondaje-pentru-primaria-sectorului-1-4811984

N.R. Despre Bitman, corespondentul News Buzau stie foarte multe amanunte, deoarece in toata perioada traita in tara, Adi Ilie s-a intersectat de multe ori cu personajul descris mai sus!