Sondaj: Doar 10% din cetățenii din 12 țări europene cred că Ucraina va învinge Rusia. 50% dintre români cred că Ucraina ar trebui să ajungă la o înțelegere cu Rusia pentru încheierea războiului
Last Updated on 23/02/2024 by Iulian Gavriluta

sondaj Ucraina RusiaPotrivit unui studiu multinațional publicat recent de Consiliul European pentru Relații Externe (ECFR), se înregistrează un pesimism din ce în ce mai mare în Europa în ceea ce privește războiul dintre Rusia și Ucraina.

Documentul publicat înaintea celei de-a doua aniversări a invaziei Rusiei în Ucraina arată că, în medie, doar 10% dintre europeni cred că Ucraina va triumfa în conflict. Opinia predominantă în toate cele 12 state membre participante la sondaj este că un „acord de compromis” va pune capăt războiului.

Potrivit sondajului, 50% dintre români cred că Ucraina ar trebui să ajungă la o înțelegere cu Rusia pentru încheierea războiului.

Mai multe….aici - https://www.g4media.ro/sondaj-doar-10-din-cetatenii-din-12-tari-cred-ca-ucraina-va-triumfa-asupra-rusiei-jumatate-dintre-romani-cred-ca-ucraina-trebuie-accepte-o-intelegere-o-rusia-64-in-ungaria-victoria-rus.html