Furt in grup din magazine! Bănuiți de furt, reținuți de polițiști (doi barbati si doua femei)
Last Updated on 23/02/2024 by Iulian Gavriluta

furt in grup magazineÎn aceasta saptamana, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Costești au reținut pentru 24 de ore principalii bănuiți în cazul unei infracțiuni de furt, doi bărbați de 21 și 43 de ani și două tinere de 17 și 18 ani, toți din municipiul Buzău.

Tot ieri, polițiștii Secției de poliție rurală Costești alături de polițiști din cadrul Poliției municipiului Buzău, Poliției orașului Pătârlagele, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în municipiul Buzău și în județul Brăila, la imobilele utilizate de bănuiți.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 18 februarie a.c., cele patru persoane ar fi intrat în incinta unei societăți comerciale din Gălbinași și, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras mai multe produse nealimentare. De asemenea, în aceeași zi, bănuiții ar fi sustras bunuri din alte două societăți comerciale aflate în orașul Pătârlagele.

Prejudiciul a fost estimat de către persoanele vătămate la aproximativ 1.700 de lei.

Față de cele 4 persoane, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților.

 

E.S.