COMUNICAT USR – Adevărata comasare s-a produs: PSD și PNL sunt de astăzi un singur partid. Partidul Unic împotriva României!
Last Updated on 22/02/2024 by Iulian Gavriluta

dreapta unitaEste momentul în care trebuie să fim uniți, toți cei care ne dorim o țară modernă. La Stânga Comasată PSD-PNL există o singură alternativă: alianța Dreapta Unită formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Vom avea candidați comuni la toate alegerile de anul acesta.

Misiunea noastră este să oprim jaful din banii publici, să tăiem taxele și să lăsăm banii în mâinile oamenilor care muncesc cinstit și să modernizăm România.

Ce s-a întâmplat?

Trei oameni - Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă - au decis, în spatele ușilor închise, departe de ochii românilor, să își împartă țara și instituțiile. Au decis că votul tău nu ar trebui să conteze.

Ce înseamnă asta pentru noi?

În ultimii trei ani, am văzut ce înseamnă o guvernare a partidului unic PSD-PNL. Am avut creșteri de taxe și prețuri, în timp ce Iulian Dumitrescu, baronul PNL de Prahova, cheltuia 6 milioane de lei într-un an pe vacanțe și cumpărături luxoase. Totul, din banii furați de la buget. Iar în timp ce cereau românilor să strângă cureaua, ei își măreau pensiile speciale.

Putem să îi oprim. Împreună.

Aici este apelul meu către români după decizia PSD și PNL de a comasa alegerile.

Ce facem?

Alianța Dreapta Unită va avea candidați comuni în toate rândurile de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Vom contesta orice comasare pe toate căile legale.

De asemenea, Dreapta Unită cere declanșarea unui referendum pentru eliminarea pensiilor speciale, adoptarea de urgență a legii de alegere a primarilor în două tururi și reducerea numărului de parlamentari la 300, așa cum au votat românii.

Mai sunt mai puțin de patru luni până la alegeri. Ajută-ne ca mesajele noastre să ajungă la fiecare român.

Îți mulțumesc că ești alături de noi.

Mergem la victorie. Nu îi lăsa să îți fure viitorul.

SURSA: Comunicat de presa USR