Cele mai tari activități care au loc la Shakespeare School (noutățile despre tabăra de limba engleză din New York, până la sneak peeks din culisele noului nostru centru din Drumul Taberei și marele premiu pentru Essay Competition)
Last Updated on 22/02/2024 by Iulian Gavriluta

SchoolDragii noștri,

Ne-am propus să vă ținem la curent cu cele mai tari activități care au loc la Shakespeare School.

De la noutățile despre tabăra de limba engleză din New York, până la sneak peeks din culisele noului nostru centru din Drumul Taberei și marele premiu pentru Essay Competition, pregătiți-vă pentru doza săptămânală de informație care să vă facă să spuneți "WOW!".

? "Start spreading the news, I'm leaving today

I want to be a part of it: New York, New York!" ?

Să vizitezi New York-ul vara este întotdeauna o idee excelentă! Iar pentru un adolescent poate fi experiența vieții lui. Așa că oferă-i copilului tău șansa de a locui și de a se plimba, timp de două săptămâni în cel mai cosmopolit, vibrant și plin de viață oraș al Statelor Unite.

Înscrie-l în tabăra de limba engleză de la ? Fordham University, NEW YORK | ?? USA (13-20 ani) detalii aici: https://www.shakespeare-school.ro/tabara-engleza-fordham-university/

ÎNSCRIE-ȚI COPILUL ÎN TABĂRĂ

"Good things take time, better things take a little longer" - aceasta este deviza noastră în această perioadă.

Pentru că, așa cum deja știți, noul sediu Shakespeare School Drumul Taberei este UNDER CONSTRUCTION.

Ne-am propus și de data aceasta să creăm ceva mai mult decât un centru de limba engleză, un loc special, un mediu de învățare prietenos, unde cursanții să vină zi de zi cu plăcere.

Începând cu luna martie, dăm START înscrierilor la cursurile de vară și odată cu venirea lunii iulie, vă așteptăm cu brațele deschise să ne vizitați și FIZIC, la noua locație!

VEZI MAI MULTE DETALII

Pe locuri, fii gata, start creativitate!

Dacă ai între 11-19 ani, știi să scrii bine în Limba Engleză, ești creativ și nu te sperie o provocare, Shakespeare School îți oferă ocazia perfectă de a-ți pune imaginația la treabă!

Participă la Essay Competition cu un eseu în limba engleză pe tema "The Magic of Imagination" și ai șansa de a câștiga premiile puse la bătaie:

2 tabere de limba engleză în Marea Britanie (pentru marele câștigător al fiecăreia dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-19 ani);

Cursuri de limba engleză la Shakespeare School;

Înscrieri gratuite la Examene Cambridge;

Cărți, rechizite și multe alte surprize.

Trimite-ne eseul tău până pe 31 MARTIE: https://www.shakespeare-school.ro/essay-competition/

CÂȘTIGĂ O TABĂRĂ ÎN MAREA BRITANIE

MISIUNEA SHAKESPEARE SCHOOL

Sărbătorim 21 de ani de excelență! În tot acest timp, peste 45.000 de cursanți (copii și tineri) au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, recunoscut drept Gold Preparation Centre în 2020 și 2021.

Atât la cursurile online, cât și la cursurile fizice din cadrul celor 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Brâncoveanu, Ferdinand, Moșilor și Victoriei), cursanții învață engleza de plăcere la Shakespeare School, alături de profesori de top, entuziaști, dinamici și foarte bine pregătiți.

 

SURSA: Shakespeare School