S-au inmultit proxenetii in Buzau! Poliţiştii au reținut pentru 24 de ore un buzoian cercetat pentru “foloase patrimoniale injuste” din proxenetism!
Last Updated on 21/02/2024 by Iulian Gavriluta

proxenet retinutZilele acestea, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani, din Gălbinași, bănuit de proxenetism.

În urma documentării activităţii infracţionale a reieșit că, în perioada       noiembrie-decembrie 2023, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul municipiului Buzău de către o tânără în vârstă de 23 de ani, din Galați.

În acest mod, bărbatul ar fi obținut foloase patrimoniale injuste estimate la 25.000 de euro.

Tot pe 19 februarie, polițiștii de investigații criminale împreună cu polițiștii Secției de poliție rurală Costești au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul utilizat de bărbat.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat față de bărbatul de 32 de ani măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi prezumţia de nevinovăţie.

 

R.F.