Petrolul Ploiesti – test cu Gloria Buzău (1 – 3)
Last Updated on 19/02/2024 by Iulian Gavriluta

Petrolul Ploiesti FC Gloria BuzauLa doar câteva ore distanță de la finalul meciului cu Politehnica Iași, o parte a jucătorilor Petrolului a revenit pe teren, pentru un test susținut în compania divizionarei secunde Gloria Buzău. Întâlnirea a avut loc pe terenul bazei sportive de la Ariceștii Rahtivani, iar staff-ul tehnic al „lupilor” a folosit-o ca pe un prilej ideal să-i țină în „priză” pe cei care au evoluat mai puțin sau chiar deloc în meciurile oficiale din 2024, văzând la lucru, în același timp, și mai mulți jucători proveniți de la Academia clubului.

Astfel, contra Gloriei Buzău, petroliștii au început cu un prim „11” în care s-au regăsit Eșanu – Dumitriu, Leonard Șoldea (FCP Tineret), Garutti, Denis Radu, Jyry, Dumitrache, Bratu, Sallieu Bah (17 ani, jucător aparținând de Petrolul 95 Ploiești), Ișfan și Răducan, pentru ca, pe parcursul părții a doua, să intre pe teren Bălbărău – Hamza Al Bayrak (FCP Tineret), Călin Piscan (FCP Tineret), Vladimir Badea (FCP U17), Guiu (FCP Tineret) și Paraschiv.

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-1 (1-0), golurile fiind marcate de către Chică-Roşă (5, penalti), Dandea (75) şi Georgiev (77) pentru învingători, respectiv Dumitriu (49) pentru formația noastră.

Foto: Ionuț Cărbureanu.

SURSA: https://fcpetrolul.ro/test-cu-gloria-buzau-la-cateva-ore-dupa-victoria-cu-iasiul/?fbclid=IwAR0uJJwEN-tcyddBYTityOqJDmMwtVndRPYCmrk5MZbFqTOTCgwjXuBoIjM