“ARTA DEDUBLĂRII” LA DAN PURIC! Comentariu incendiar din America (Adrian George Ilie, colaborator News Buzau), adresat redactiei Active News, in urma unui articol cel putin ciudat!
Last Updated on 17/02/2024 by Iulian Gavriluta

Adrian george Ilie si Dan PuricPREAMBULUL REDACTIEI - Colaboratorul News Buzaucunoscutul muzician Adrian George Ilie (plecat de mult timp in SUA), a adresat redactiei Active News un comentariu, la un articol despre si cu Dan Puric. In vremurile de astazi cand “Arta dedublarii” si manipularea ataca atat sufletele nationalistilor dar si ale celor ce isi zic patrioti, un echilibru in gandire il poate oferi doar spiritele experimentate, nu neaparat mestesugite in vorba, uzand insa obligatoriu de adevaruri prea putin cunoscute si sigur incomode! Articolul cu pricina il gasiti in link, iar comentariul lui George, integral, mai jos. Ne-am hotarat sa-l publicam, pentru ca, este posibil, ca redactia siteului mai sus amintit sa nu o faca, considerandu-l “nepotrivit” pentru politica lor, adesea manipulatorie si cateodata orientata spre o singura, anume "directie"!

 

Articolul din Active News, aici: https://www.activenews.ro/opinii/Scrisoarea-lui-Dan-Puric-catre-conducatorii-Romaniei-de-azi-187579

Comentariul colaboratorului Adrian George Ilie – “Ma minunez cum mai toți " gânditorii" din România fie ei jurnaliști , actori, politicieni trec repede de la o stare la alta. Arta dedublării cel puțin la securi si actori este meniul zilei. Aceasta ..."arta" are insa un impediment. Te faci frate cu toți treci puntea si constați ca ți-au crescut niște cornete de care nu mai scapi. Ele ramin acolo. Asta la cine se vad aceste cornete pentru ca la alții apare dubla personalitate si împietrirea inimii, a sufletului.

Am scris si nu ați publicat... ceea ce nu va recomanda! Nu am dat cu parul! Dar am amintit de mulți dintre cei care erau simboluri pe scena... si erau cu carnetul albastru si grad in "Secu". Besoiu, Albulescu, Caramitru, Crristoiu chiar, regizorul Todea, Adrian Sârbu, Johnny Răducanu. Dar suspecți erau si cei cu pașapoarte consulare sau cu amici sus puși. precum Dida Drăgan cu numele adevărat de Stanciu ce își fac ea piață lunar in Germania de vest ani si ani de zile, după ce Enoiu de la pașapoarte ii făcuse cadou dar nu pe degeaba pașaportul consular. (cum sa o pui deputat de Giurgiu cind nici liceul nu l-a terminat ?), Liviu Tunsoiu Tudan, Attila si soția fostului de la METROPOL, Sau soția colonel a lui Plesu? Dar citi știu ca soția lui Mircea Diaconul anume Diana Lupescu este fiica de general de "Secu"? Dar de Mizil ca este ginere si el de general de "Secu"? Dar de Irinel Columbeanu?Soția fostului Cristian Tzopescu Anume Cristel UNgar si ea gradată la "Secu".

Sa nu fi fost vreo deosebire intre ei si Emanoil Petruț. Intre Rautzcky si Pittis cel mason? Pittis, ca sa plece in străinătate, Besoiu semna pentru el. Dar citi și-ar fi putut închipui ca Mariana Mihut este fiica de tortiomar in "Secu" ce se tot lauda ca a "stirpit" toți legionarii din munți. SI asta pe cind Rebengiuc aducea hartie igienică sa se șteargă pe bot cei de la Putere. Incredibil! Sint mulți care nu mai au nevoie de recuzita sa se ascunda. Este timpul lor. "Secu" l-a trădat pe PINGELICA si a primit uzufructul funcțiilor si al banilor. Arsinel a turnat. Dar de Dan Mutu nu mai vorbește nimeni pentru ca a plecat din mocirla asta. El nu putea fi ca Marius Manole sau dubioasă de Oana Pellea niște nimeni care si azi calcă in numele Neo Marxismului pe trupul lui Hristos. Fără mila! Fără jena! Nereușită lor ii fac sa sufere sa fie complexați si atunci sa se ducă la dracu toți. Surpriza va fi si mai mare cind se va afla dece a murit in fapt Amza Pelea. Mare surpriza care va răsturna cam tot din tot ceea ce se știe.

Sa se fi uitat ca Dan Puric a fost racolat in "Secu" de pe bancile liceului? De ce a acceptat? Ce păcate are acolo? Ar trebui sa i se publice dosarul sau va fi si el considerat ...ars? Si-a cerut scuze cumva sau este in aceeași barca cu Turcescu? Cum se facă ca si Cătălin Crișan sau Mircea Badea sau Florin Călinescu sint de succes pe cind părinții lor au fost securiști la greu? De Geoana nu mai vorbesc! Nici de Patapievici de Cartarescu sau de Dinescu cel care nu avea domiciliu forțat ci era de fapt aparat. El cu soacra rusoaica si socru ungur. V-ati gindit așa un pic cum la cele 200 000 de trupe de Secu mulți aveau frați, veri, unchi, mătuși, soții, socrii, cumnati care la randul lor tot așa erau... si tot așa ? Stiati ca România era cunoscuta ca tara cu numărul de membrii de partid comunist raportat la populație ca fiind cel mai tare din lume? Si asta pe cind eroii neamului sint uitați prin cimitire uitate si morminte cenzurate. Mai important este Adrian Sârbu decit Vasile Voiculescu sau Mircea Vulcanescu.

Nae Ionescu este chiar criminal si nu gândirea lui, filozofia lui, romanismul lui adevărat era important. Azi ultimii doi regi sint importanți iar cei mai  mari impostori si mai nenorociți care au trădat neamul sint scoși in fata! Antonescu este nimeni. ZERO! Nu fac apologia celor care au făcut poate si greșeli dar nici sa îmi puneți in fata toți " puricii" si ploșnițele ce se vor patrioți. Pe unde au fost ei la lovitura de stat? De ce s-au băgat in Grupul de la Monaco un Puric, cu Călin Georgescu, Isarescu fiind cloaca de masoni de cei ce caută portalurile spre adevăr ridiculizând credință in Dumnezeu? Mai este puțin si Eminescu va fi declarat prost, un vinzator de iluzii un fals patriot pentru ca va răsări un Hel-VIG sau un Johannes sau un Patapievici ca oameni de stat. Asta se va plăti pe cind au ajuns sa ne dea lecții cei care au făcut parte din sistemul opresiv turnând, înjosind, mințind.

Cei care au ridicat prostia, minciuna, tupeul, cameleonismul, populismul, opulismul, parvenitismul, dedublarea, răutatea, invidia, turnătoria etc. la rang de VIRTUTE.

Anatema nenorocirilor care ii fac pe cei drepți si morți pentru tara sa se invita in morminte. Va meritați soarta!

In încheiere iată ce spunea Justin Parvu despre Puric. Acest mare prelat trecut in lumea dreptilor. Cel puțin daca nu va încredeți in cele ce am scris eu atunci poate in acest mare roman va veți încrede.

Parintele Justin Parvu ne sfatuieste SA NU DONAM NICI UN BAN la conferintele lui DAN PURIC pentru asa-zisa manastire de la Aiud

Posted in Aiud, Dan Puric, Iustin Parvu by saccsiv on aprilie 13, 2011

Citez din articolul: Maestrul Dan Puric va conferentia la Alba Iulia:

Maestrul Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile contemporane, cunoscut regizor si actor, autor al volumelor „Cine suntem” si „Omul frumos”, va conferentia sambata, 16 aprilie, la Casa de cultura a sindicatelor din Alba Iulia.

Tema propusa de maestru pentru conferinta duhovniceasca de sambata este: „DESPRE MARTIRI – cu credinta pe moarte calcand”. Seara duhovniceasca este organizata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia si Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia si va debuta de la ora 18.00 intrarea fiind libera.

Pe toti cei doritori va invitam cu drag sa participati la acest eveniment de suflet din urcusul Postului Mare.

Comentariu saccsiv:

„Maestrul” Puric si-a inceput o noua serie de conferinte la nivel national, exploatand subiectul „martiraj”, ocazie cu care multi dau bani pentru Aiud. Insa exista frati care sustin ca parintele Augustin – staretul de la schitul Aiud – ar fi declarat ca o mare parte din banii stransi nu au mai ajuns la … Aiud.

Multi dintre cei care l-au intrebat pe Parintele Justin Parvu ce sa faca in legatura cu aceasta problema, au primit sfat ca sa nu dea nici un ban la conferintele actorului Dan Puric. Stim prea bine batjocora la care a fost supus Marele Duhovnic de catre actorul Dan Puric, care nu a respectat dorinta parintelui de a construi o manastire in stilul ortodox la Aiud, iar nu un OZN asa cum vrea „sinucigasul” actor:

Parintele Iustin Parvu despre Dan Puric

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

Nu stiu daca ajung sau nu toti banii donati la Aiud, insa chiar daca ajung, tot nu-i bine, caci nu fac altceva decat sa ajute la punerea in practica a ceva ce multa intristare i-a adus marelui duhovnic.

Nu stiu daca ati urmarit recentul interviu dat de Dan Puric lui Victor Ciutacu („Vorbe Grele”). Daca n-ati facut-o, cred ca o veti gasi la inregistrarile de pe site-ul Antenei 3.

Ei bine, ca de obicei, a vorbit binisor pana la un punct, dupa care nu s-a abtinut sa nu bage otrava in prajiturele: ecumenism si baricade …

Dupa cum se stie, lui Victor Ciutacu nu-i pica bine ortodoxia:

Evreul VICTOR CIUTACU ataca si el ORTODOXIA …

Asa ca i-a ridicat cateva mingi la fileu lui Puric, ocazie cu care „maestrul” a adus si un scurt elogiu protestantilor."

Ce ziceti veti publica acest articol sau veți deveni parte la problema? Sint curios... Sa vedem ce alegeți".

 

ADRIAN GEORGE

 

"A GINDI NU ESTE CEVA ILEGAL ...INCA"

REDACTIA