Cum se fura cu programul (SUMAL) conceput tocmai sa impiedice acest lucru! Sancționați de polițiști pentru abateri la regimul silvic
Last Updated on 16/02/2024 by Iulian Gavriluta

furt lemne SUMALÎn cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, pe DN2E85, în Mărăcineni, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Suceava, ce efectua un transport de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că șoferul nu a menținut permanent activă conexiunea de date mobile pe perioada efectuării transportului.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legale ale Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Și polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov au depistat ieri, pe raza localității Măgura, un localnic, de 29 de ani, care transporta material lemnos cu un atelaj hipo.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu deține documente de proveniență a materialului lemnos transportat. Tânărul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legale ale Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos transportat în afara cadrului legal a fost confiscat și predat reprezentanţilor silvici.

 

I.G.