Profesoara Simona Popescu, este noul lider al liberalilor din Berca. Vezi aici cum se descrie!
Last Updated on 12/02/2024 by Iulian Gavriluta

Popescu Simona PNL Berca

Conducerea Organizației Județene a PNL Buzău și-a exprimat astăzi (duminica 11.02.2024 - N.R.), în cadrul unei întâlniri de lucru, susținerea față de Organizația PNL Berca.

Se dorește formarea, la nivel local, a unei echipe care să fie condusă de doamna profesor Popescu Simona Elena și care să îmbine armonios experiența profesională, cu competența în politică și administrație, dar și cu entuziasmul și deschiderea către nou a tinerilor care s-au alăturat recent activităților de partid.

La întâlnirea de la Berca au luat cuvântul: domnul Mocanu Adrian, Președintele Organizației Județene a PNL Buzău, domnii Dobre Viorel și Popa Constantin, dar și mai mulți reprezentanți ai PNL Berca.

“Mă numesc Popescu Simona Elena, activez ca profesor în învățământul gimnazial, dar la bază sunt inginer. În cursul zilei de astăzi (duminica 11.02.2024 – N.R.) am fost aleasă în funcția de președinte al Organizației PNL din comuna Berca.

Ce pot să vă spun despre mine, este că sunt o persoană comunicativă, creativă , sociabilă, de încredere, integră, inovativă, empatică ,cu multă răbdare ,viziune si un bun lider.

Poate mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți destul de bine încât știți că valorile mele morale sunt:

- credința și dragostea de oameni, de adevăr;

- curajul și perseverența;

- altruismul.

Îndrăznesc să visez la un viitor mai bun, bazat pe:

- educație si investirea în educația școlară pentru tânăra generație;

- pe reziliență.

Multumesc celor care au avut încredere în mine si m-au propus si susținut pentru această funcție!” – a scris pe facebook, Simona Popescu.

I.G.