O ISTORIE SECRETĂ A ROMÂNILOR – TEXTE SELECTATE DE ACAD. A. OȚETEA Şl S. SCHWANN
Last Updated on 11/02/2024 by Iulian Gavriluta

O istorie secreta a romanilorVa prezentam o carte (text integral) de exceptie: “O ISTORIE  SECRETĂ A ROMÂNILOR - TEXTE SELECTATE DE ACAD. A. OȚETEA Şl S. SCHWANN”. Din cuprins: Ultimii 50 de ani - apogeul umilirii, jefuirii și badjocoririi populației românești, proces început cu peste 300 de ani în urmă. Transilvania nu a fost niciodată parte integrantă a Ungariei. Basarabia și Bucovina pămînturi românești dintotdeauna.

 

Prefata:  “Stimate cititor,

Cartea pe care o vei citi, are o mică poveste. Astfel, imediat după apariție, a fost retrasă din librării și din chioșcuri, grupuri de cîte doi trei indivizi cărîndu-le cu sacoșele. Această carte cuprinde manuscrise inedite ale lui K. Marx, care la rîndul său s-a bazat pe documentele vremii din diferite țări. Și atunci prin anii 1850 ca și astăzi străinătatea cunoștea mai bine întâmplările din teritoriile locuite de români decît românii însăși. Aceste însemnări sînt de fapt o istorie secretă a românilor pe o perioadă istorică nu prea lungă, care a deranjat elita din România anilor 1960, cînd a apărut cartea ce arăta realitățile net antiromânești petrecute pe această vatră strămoșească. Se pun astfel mai multe întrebări:  ce secrete ascunde subsolul, solul cu flora și fauna sa, cu frumosul relief și această populație cu o istorie de milenii care a trăit și trăiește de mii de ani pe teritoriul României Mari ca să determine ca un magnet atracția din toate timpurile a unor populații minoritare care ne doresc sclavia? ce defecte de caracter ale românilor sînt speculate de cei care ne împiedică de secole să fim stăpîni în casa noastră ? ce calități au aceștia ca să-și permită să ne umilească în propria vatră strămoșească? Organizarea lor în asociații secrete, împrumutarea de nume românești să fie explicația dominației lor asupra românilor?

Cititorule, citește această carte cu atenție, fii atent la fiecare cuvînt, la fiecare propoziție, și vei găsi răspunsul la multe întrebări, cît și la ce ni se întîmplă azi. Astfel autorul însemnărilor vorbește despre :

– „Eteria” – mișcare de eliberare a grecilor care a trecut și pe teritoriul țării noastre jefuindu-ne și înăbușind idealurile de dreptate și libertate ale lui Tudor Vladimirescu – era „jongleria societăților masonice”.

– Moldo-Valahia era plină de greci și fanarioți.

– George Bibescu și Știrbei erau nepoții unui geambaș ţigan din Craiova.

– cei mai mulți boieri nu erau de origine românească,

– în 1768 ŢARA ROMÂNEASCĂ s-a depopulat atît de repede încît „poarta“ amenințînd pe Scarlat Ghica a poruncit să pună frîu stoarcerilor.

– puterea, comerțul și administrația erau date în mîinile evreilor și grecilor, – „Evreul comod boierilor pentru toate viciile lor”.

– ungurii consideră pe nedrept Transilvania ca parte integrantă a Ungariei. Românii din Transilvania erau considerați pe propriul lor pămînt „națiune tolerată” – ei formau două treimi din populație.

– Kossuth propune deschis ca limba maghiară să fie introdusă în școlile slavilor și românilor, să se înlăture orice altă limbă, și chiar preoții să fie siliți să slujească în ungurește.

– Kossuth nu era ungur, era slovac, se căsătorise cu fiica unui magnat maghiar.

– la 29 Mai 1848 Dieta magnaților maghiari a votat încorporarea Transilvaniei la Ungaria.

– Cînd şi în ce împrejurări Basarabia și Bucovina au fost smulse din trupul Moldovei?

Cititorule, extrasele de mai sus au menirea să-ți arate o parte ascunsă a istoriei adevărate a populației românești supusă la umilințe, batjocură și jaf.

– Națiunea noastră nu a umilit, nu a jefuit și nu a batjocorit nici o națiune, dorim doar să fim stăpîni pe această vatră străbună. Români găsiți-vă între voi aici și oriunde, uniți-vă, prezentul pentru voi este o șansă care apare la cîteva secole.

Din partea editurii.

DACA V-AM INCITAT SI DORITI SA O CITITI PUTETI DA CLICK … AICI

I.G.