VIDEO – Interviu cu Putin! Aflat la Moscova, jurnalistul american Tucker Carlson a obtinut un interviu de peste 2 ore cu presedintele Rusiei – Vladimir Putin.
Last Updated on 09/02/2024 by Iulian Gavriluta

Tucker PutinCel mai versat si vizitabil jurnalist la acest moment – americanul Tucker Carlson i-a luat un interviu de peste 2 ore, presedintelui Rusiei – Vladimir Putin. De unii criticat, de altii adulat, Tuckson reuseste ce altii nici macar nu au visat si de aici multe discutii si invidii de breasla. Evident adversarii pacii si ai adevarului vor toca si lua din context multe, dar acest eveniment ramane unic in istoria recenta a jurnalismului de calitate. Tucker Carlson, jurnalistul american cunoscut pentru opiniile lui de dreapta și susținător al politicilor lui Donald Trump, după ce a fost cel mai bine cotat prezentator la postul American de TV - Fox News. Descriind decizia sa de a-l intervieva pe Putin într-un anunț postat pe X pe 6 februarie, Carlson a afirmat că instituțiile de presă din SUA se concentrează cu atenție asupra președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, dar că vocea lui Putin nu este auzită în Statele Unite, pentru că jurnaliștii occidentali nu s-au „deranjat” să îl intervieveze pe Vladimir Putin de la invazia pe scară largă. Carlson îl susține pe Trump în cursa sa din 2024 de a recâștiga Casa Albă.

Interviul lui Carlson cu Putin a avut loc pe 6 februarie, potrivit lui Peskov. El a petrecut câteva zile în Rusia, într-o vizită care a fost acoperită pe larg de instituțiile media rusești, dintre care multe sunt administrate de stat sau loiale statului.

Putin a descris din ce în ce mai mult invazia neprovocată a Ucrainei ca pe o bătălie pur defensivă pentru a salva Rusia și, așa cum a spus într-un discurs în noiembrie anul trecut, pentru a lupta „pentru libertatea lumii întregi” de „dictatura unui singur hegemon” - în mod clar o referire la Statele Unite.

Iulian Gavriluta

INTERVIUL COMPLET AICI: https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/