Marius Ichim (AUR Bucuresti) a trecut la PNL Buzau! Ce spune AUR!

PNL IchimIn urma unor negocieri politice, Marius Ichim, fiul fostului sef al "2,15" Marius Ichim si al fostei doamne Prefect, Carmen Ichim, comisar sef la ITM Buzau, a trecut la PNL Buzau. In replica, Aur Buzau a precizat:

PNL Buzău a intrat în categoria grea a minciunii și a dezinformării
Lovitura de proporții anunțată de baronașul pestriț de Buzău, Adișor Mocanu, este în realitate o mare fâsâială politică.
Achiziția pe care Adiță Mocanu a făcut-o reprezintă un fel de întoarcere la matcă a unei părți din familia politică buzoiană Ichim, împărțită astăzi pe tot spectrul politic județean buzoian.
Am înțeles, cu un pas înainte de excluderea domnului Marius Ichim din AUR, de ce a ales acesta să se alăture partidului și să pozeze într-un politician din noul val, într-un apărător al românilor: pentru titulaturi și nimic altceva.
Nici pentru titulatura de coordonator al AUR București, nici pentru cea de Secretar Executiv Regional pe Muntenia, Moldova și Dobrogea, către domnul Marius Ichim nu a fost emisă nicio împuternicire din partea Secretariatului General al AUR, acesta autointitulându-se în acest fel probabil pentru a putea să se vândă mai ușor la PNL.
Acestuia i s-a propus, dacă își dorește cu adevărat să facă ceva pentru români, să vină și să construiască. Doar că ceea ce și-a construit domnul Marius Ichim a fost un fals portofoliu politic.
Însă, nimic nu ne miră când vine vorba despre Adișor Mocanu și vechile sale obiceiuri. Minciuna, dezinformarea și manipularea, alături de alte „caracteristici personale” ale acestuia, sunt elementele care îl definesc ca politician.
Buzoienii vor trebui să decidă pe cine vor alege anul acesta: continuatorii familiilor politice Mocanu și Ichim, care s-au aflat la conducerea județului și au contribuit la distrugerea repetată a comunităților buzoiene, sau oameni care își doresc cu adevărat să contribuie la dezvoltarea județului Buzău

Deocamdata PNL Buzau nu a trimis niciun comunicat oficial!

I.G.