VIDEO – TV NEWS BUZĂU – “ALTERNATIVE CULTURALE”, cu Adrian Constantin. “Printre samardoii din Buzăul socialist. Realități și legende urbane” – Doru Bratulescu
Last Updated on 08/02/2024 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau Alternative culturale cu Adrian Constantin si Doru Bratulescu amintiri din comunismUn titlu ca pretext . Un pretext pentru a vorbi despre smardoii post-decembriști și despre cei care au distrus sistematic un stat în numele unei traiectorii democratice care s-a dovedit în final un parșiv socialism de piață în asociere cu interesele neo-coloniale ale capitalismului de pradă Vestic și Nord - Atlantic. Un pretext pentru a face un rechizitoriu a unei alte istorii recente.

Am analizat sumar o societate amanetată unor interese economice și personale ale unei plutocrații capitalizate parșiv care a sabotat și sabotează etapizat o economie a unui stat care a ajuns aproape de un punct terminus al colapsului. Urmăriți această emisiune și buna judecată din voi să determine poate o trezire la realitate. Eu unul sunt sceptic . Terminat !

Adrian Constantin