Ministrul Justitiei Alina Ghorghiu la…puscarie (vizita de lucru la Unguriu)! Ne mandrim si noi cu ceva – cu viitoarea puscarie la standarde moderne!
Last Updated on 08/02/2024 by Iulian Gavriluta

Ghorghiu Puscarie Unguriu BuzauIeri, pe la pranz, pelerinaj liberal la viitoarea puscarie de la Unguriu. Nu, nu “s-a cazat” inca nimeni acolo, ci a fost doar o “vizita de lucru” de la Ministerul Justitiei si Administratiei Penitenciarelor. Dupa cum se stie, la Unguriu se construieste cea mai moderna inchisoare din tara. Ne mandrim si noi cu ceva – cu constructia unei puscarii moderne – dupa standardele europene!

Ieri, un alai liberal de soi si mai multe oficialitati locale, judetene si de la Guvern, au poposit la Unguriu sa admire ciulinii si mizeria de la fosta unitate militara din zona. Delegatia a fost condusa de Ministrul Justitiei Alina Gorghiu, imbracata in...pantaloni maro!

Potrivit autoritatilor locale, la Unguriu, în zona fostelor unități militare, va fi construit viitorul penitenciar, Proiectul este mai vechi. dar abia în decembrie 2023 a fost semnat contractul de execuție a unității de detenție. Potrivit proiectului, penitenciarul va avea o capacitate de 900 de locuri. Obiectivul este unul important si in ceea ce priveste forta de munca, pentru ca aici vor lucra peste 500 de cetateni

Ecaterina Stroescu