Continua defrisarile ilegale de padure si transportul fraudulos de lemne! Vezi aici cu ce s-au coinfruntat politistii buzoieni!
Last Updated on 08/02/2024 by Iulian Gavriluta

transport ilegal lemnZilele acestea polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cislău au desfășurat actvitiăți de prevenire și sancționare a neregulilor la regimul silvic.

În cadrul activităților, polițiștii au depistat pe Dj103P, în Chiojdu, un bărbat de 27 de ani, din Prahova, care transporta material lemnos cu autoutilitara.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că șoferul nu deține documente legale pentru lemn, iar polițiștii l-au sancționat contravențional, conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Tot saptamana asta, în continuarea verificărilor, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Mărăcineni au sancționat contravențional, pentru nerespectarea prevederilor aceluiași act normativ, un localnic în vârstă de 50 de ani, care transporta cu autoutilitara material lemnos din specia fag, fără a putea face dovada provenienței.

Cei 5 metri cubi de material lemnos au fost confiscați de polițiști și predați reprezentanților silvici.

 

E.S.