Shakespeare School pentru profesori, elevi si parinti! Aveți ocazia să explorați avantajele obținerii certificatului CELTA
Last Updated on 07/02/2024 by Iulian Gavriluta

Shakespeare SchoolDragii noștri, Fie că sunteți PĂRINTE, PROFESOR sau ELEV, la Shakespeare School am pregătit o serie de evenimente GRATUITE, pentru fiecare în parte.

Așadar, vă încurajăm să vă înscrieți și să vă bucurați de oportunitatea de a învăța și împărtăși experiențe valoroase cu ceilalți membri ai comunității Shakespeare School.

PENTRU PĂRINȚI: Ultimele 3 zile de înscriere la Conferință

Data: 8 Februarie 2024 | Ora: 18:30 | Online: pe ZOOM

Probabil ați observat că unii copii excelează în domeniul matematicii, în timp ce alții au abilități artistice sau sociale. Realitatea este că fiecare copil are propriul său tip de inteligență.

Cunoașterea tipurilor de inteligențe ne ajută să fim părinți mai informați și mai conștienți. Explorează aceste idei împreună cu Mirela Horumbă - psiholog și Andreea Păunoiu - Specialist Mindfulness.

Participarea este GRATUITĂ. Toți cei prezenți vor primi un CERTIFICAT de Participare.

Rezervați-vă locul ACUM: https://www.shakespeare-school.ro/conferinta-campion-la-viata/

PENTRU PROFESORI: Evenimentul pasionaților de Limba Engleză

Data: 16 Februarie 2024 | Ora: 18:30 | Online: pe ZOOM

Dacă încă nu sunteți siguri ce este de fapt CELTA, vă invităm la CELTA Day - o conferință online și gratuită organizată în colaborare cu Cambridge University Press & Assessment.

Tema conferinței este "The CELTA Certificate - Your Path to Teaching Mastery"

Aveți ocazia să explorați avantajele obținerii certificatului CELTA în timp ce vă dezvăluim calea pe care o deschide către stăpânirea artei predării!

Participarea este GRATUITĂ. Toți cei prezenți vor primi un CERTIFICAT de Participare.

Înregistrați-vă AICI: https://celtatraining.ro/celta-day-conference/

PENTRU ELEVI: Cea mai mare Competiție de Eseuri

Deadline: 31 Martie 2024

Înscrie-te la Cel mai Mare Concurs Național de Creație în Limba Engleză - Essay Competition, ediția a XVI-a! ?

Ai între 11-19 ani, ești pasionat de scris și iubești Limba Engleză? Shakespeare School îți oferă ocazia perfectă de a-ți pune imaginația la treabă!

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiție?

Ei bine, rețeta este simplă: adaugă o porție generoasă de creativitate, un strop de originalitate și multă, multă pasiune pentru Limba Engleză și adună-le într-un eseu cu tema „The Magic of Imagination” ?

Intră ACUM pe https://www.shakespeare-school.ro/essay-competition/ și fă-ți ideile auzite!

MISIUNEA SHAKESPEARE SCHOOL

Sărbătorim 21 de ani de excelență! În tot acest timp, peste 45.000 de cursanți (copii și tineri) au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, recunoscut drept Gold Preparation Centre în 2020 și 2021.

Atât la cursurile online, cât și la cursurile fizice din cadrul celor 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Brâncoveanu, Ferdinand, Moșilor și Victoriei), cursanții învață engleza de plăcere la Shakespeare School, alături de profesori de top, entuziaști, dinamici și foarte bine pregătiți.