Seminaristul de la Buzau si PR-istul Felix Tataru se alatura echipei de consultanti a lui Marcel Ciolacu

Felix Tataru BuzauDupa ce l-a supt pe Basescu de cascaval facandu-i campaniile si mai apoi s-a folosit de numele lui ca sa ia prin amenintari conturi de media, Felix Tataru de la GMP a intrar in umbra mediocritatii financiare.

Sugativa asta a fost strateg al campanilor electorale si pentru Klaus Iohannis și PNL – în 2016, când l-a susținut pe fata pe Dacian Cioloș.

Felixuca e mereu pus pe cash si ar inventa orice butaforie de imagine numai ca sa mai smantaneasca ceva. Ultima sa idee e crearea unei asociatii a oamenilor de afaceri ortodocsi, ca sa le ia banii speculandu-le acestora aderenta la rit. In fapt, singurul dumnezeu al lui Felix e Banul, si singurii stapani sunt baietii de la Padure.

Ei bine, nu se stie prin ce magii, Felix Tataru l-a vrajit si pe premierul Marcel Ciolacu, cel care l-a inclus in echipa de sfatuitori intimi condusa de Bogdan Popescu, Miron Mitrea si altii.

SURSA: Liviu Alexa

 

N.R. - Felix Tataru, 51 de ani (n. 31 iulie 1973) este din Focsani si este absolvent al Seminarului Teologic de la Buzau si in general a fost “om de dreapta” (asta cand nu ia si cu stanga!) Da, Doamne! Semnatura lui pe email este de multi ani: "Traiasca capra vecinului!"

 

Despre Felisache…si in articolul mai vechi din News Buzau:

https://www.newsbuzau.ro/social/3707-seminaristul-felix-tataru-omul-din-spatele-lui-iohannis-pomenit-ca-ar-fi-luat-spaga-50-000-de-euro-de-la-udrea-stenograme