Davos 2024 – sub semnul diavolului: Tapiseria Walthamstow creată de Grayson Perry / Plus alte top 5 momente bolnave din timpul intalnirii Forumului Economic Mondial de anul acesta
Last Updated on 04/02/2024 by Iulian Gavriluta

Davos 2024 DiavolosDacă vă întrebați de ce apare capul diavolului în imaginea principală a acestui articol, este pentru că acesta a făcut parte din decorul de la Davos 2024. Aș vrea să fi glumit. De fapt, mi-aș fi dorit să glumesc cu privire la tot ceea ce este scris în acest articol. Iată topul celor mai sucite 6 momente de la Davos 2024.

Spre deosebire de majoritatea canalelor de presă mainstream, nu vă voi face să vă pierdeți timpul bătând apa în piuă: Forumul Economic Mondial (WEF) este o organizație parazitară și ilegitimă, condusă de persoane nealese care încearcă să remodeleze lumea... în cel mai rău mod posibil. Este destul de dificil de supraestimat scopurile nefaste ale acestei organizații care se mândrește cu 'penetrarea guvernelor' ca un fel de cancer, promovând în același timp sloganuri nebunești precum 'Nu veți deține nimic și veți fi fericiți' (articolul meu The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the WEF - Top 10 cele mai înfiorătoare și distopice lucruri promovate de WEF - oferă o bună prezentare generală a obiectivelor pe termen lung ale acestei organizații).

Deși ignorarea acestor ciudați ar fi benefică pentru sănătatea mintală a unei persoane, pur și simplu nu putem face asta. Deoarece reuniunile anuale de la Davos reușesc întotdeauna să convoace oameni care pot face ca visele WEF să devină realitate, cum ar fi șefi de stat, directori executivi ai unor mega-corporații și reprezentanți ai unor ONG-uri de talie mondială, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății.

De asemenea: un șaman suflă peste fețele oamenilor.

În timp ce acești invitați stau în grupuri de discuții și își predică evanghelia globalistă, două întrebări îmi vin în minte: de ce par cu toții atât de îngâmfați și de mândri de propria inteligență? Aerul lor de superioritate spune multe despre mentalitatea lor față de mase. Dar, mai important, de ce subiectele lor duc inevitabil la mai puțină libertate, la mai puțină calitate a vieții și la mai mult control orwellian?

Răspunsul este destul de simplu: scopul lor final este un guvern mondial distopic în care masele sunt reduse la o sub-specie căreia i se va permite doar o cantitate limitată de libertate și resurse, fiind în același timp supusă unei monitorizări constante și unor intervenții farmaceutice. Cu alte cuvinte, ei încearcă să ne transforme în vite.

Pentru a realiza această viziune de coșmar, WEF folosește pași progresivi. An după an, organizația încearcă în mod constant să normalizeze noi idei aberante. Apoi, se folosește de crize precum COVID-19 pentru a le transforma în realitate. Motto-ul lor secret: nu lăsați niciodată o criză bună să se irosească.

Davos 2024 a adus, încă o dată, o mulțime de idei înfiorătoare și radicale care au toate un punct comun: conduc direct la o Nouă Ordine Mondială distopică. Și nu, nu sunt un 'teoretician al conspirației', cuvintele 'Noua Ordine Mondială' au fost pronunțate la propriu în timpul Davos. De mai multe ori.

Iată top 6 'detalii sumbre' de la Davos 2024. De ce top 6? Deoarece logo-ul WEF conține trei de 6.

Toate sunt la vedere.

#6 Tapiserie sucită

Mai înainte de a vorbi despre ceea ce s-a spus la Davos, trebuie să ne uităm la simbolistică. Sloganul acestui site este 'Simbolurile conduc lumea' și, încă o dată, adevărata mentalitate nefiltrată a WEF a fost mai bine exprimată printr-o singură piesă de 'decor' decât prin mii de cuvinte.

Iată o captură de ecran a unei discuții de la Davos în care a fost prezent fostul premier britanic, Theresa May.

De ce există o reprezentare a diavolului pe peretele din stânga?

Theresa May și prietenii ei discutau într-o cameră decorată cu Tapiserie Walthamstow, o pictură murală de mari dimensiuni creată în anul 2009 de către artistul contemporan travestit Grayson Perry.

Tapiserie Walthamstow.

Artistul: Grayson Perry. Pare a fi o persoană bine echilibrată.

Se întâmplă o mulțime de nebunii în tapiseria de mai sus, dar ca să rezumăm, descrie o femeie care dă naștere unui copil pe o dâră de sânge care duce direct... în gura diavolului.

În fața diavolului se află personaje asemănătoare cu cei Trei Magi. De asemenea: este oare înfățișată Fecioara Maria îngenunchind și oferindu-l pe copilul Iisus diavolului? Liderii noștri discută despre viitorul lumii în camere decorate cu astfel de porcării.

Tapiseria este plină de numele unor corporații reale, cum ar fi Nestlé, Vodafone, Nike, Microsoft și Glaxo Smith Kline. Se poate argumenta că lucrarea de artă comentează despre corporațiile și materialismul care afectează fiecare aspect al vieții noastre și ne conduce la o existență nefirească.

Cu toate acestea, deoarece majoritatea acestor companii sunt reprezentate efectiv la WEF, această tapiserie capătă un sens foarte literal. Nu mai este un comentariu social, ci un plan. Și sunt mândre de asta.

Acestea fiind spuse, haideți să vedem ce s-a discutat la Davos.

#5 Boala X și Tratatul privind pandemia

Grupul de discuții 'Boala X' de la Davos. Titlul alternativ al sesiunii: 'Speriind oamenii pentru ca aceștia să accepte Tratatul OMS privind pandemiile'.

Când acești oameni de la WEF privesc în urmă la anii COVID, ochii lor se transformă în inimi. Închiderile drastice, măștile obligatorii, orgia vaccinurilor... amintiri atât de plăcute. La Davos 2024, WEF a găzduit o discuție despre Boala X, o boală ipotetică care ar putea duce la o altă pandemie globală.

Printre participanții la discuție s-au numărat Tedros Ghebreyesus (directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății), Roy Jakobs (directorul general al Phillips Healthcare) și Michel Demaré (președintele consiliului de administrație al AstraZeneca). Cu alte cuvinte, invitații au fost oameni care ar profita foarte mult de pe urma unei alte pandemii.

WEF știa ce face atunci când a venit cu subiectul Boala X. Înșiși membrii grupului de discuții au recunoscut că acesta era 'atrăgător' și că sperau să atragă atenția rețelelor de socializare pe internet. Ei bine, așa a fost. A iritat și îngrozit oamenii care acum sunt convinși că WEF plănuiește deja o altă pandemie.

Fostul secretar adjunct al Trezoreriei Statelor Unite pentru Afaceri Publice, Monica Crowley, a postat pe X:

„Exact la timp pentru alegeri, o nouă molimă care să le permită să implementeze un nou tratat OMS, să închidă din nou, să restricționeze libertatea de exprimare și să distrugă mai multe libertăți.”

În declarația sa de deschidere, Tedros Ghebreyesus a subliniat că termenul 'Boala X' a fost inventat în anul 2018 și a fost menit să fie un nume de rezervă pentru o boală necunoscută. El a adăugat, de asemenea, că boala COVID a fost prima boală X.

Deși se spune că Boala X este necunoscută, OMS a declarat în mod ciudat că aceasta ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât COVID. De unde provine această cifră ciudat de specifică?

Scopul acestui grup de discuții a fost foarte simplu: să normalizeze ideea că guvernele alese în mod democratic nu ar trebui să aibă un cuvânt de spus atunci când lovește o pandemie. În schimb, entitățile globale de globaliști nealeși, cum ar fi OMS - împreună cu companiile farmaceutice private - ar trebui să ia deciziile și să ignore guvernele.

Pentru a realiza acest lucru, Ghebreyesus a îndemnat țările să semneze Tratatul OMS privind pandemiile până la termenul limită din mai 2024. Ghebreyesus a declarat:

„Acesta este un interes global comun, iar interesele naționale foarte înguste nu ar trebui să interfereze cu acesta.”

Recitiți cu atenție citatul de mai sus. Exact aceste cuvinte vor fi folosite iar și iar pentru a justifica un guvern mondial. Orice scuză va fi suficient de bună pentru a folosi aceste cuvinte (de exemplu, schimbările climatice).

În ultimele luni, criticii au avertizat că tratatul obligatoriu din punct de vedere juridic al OMS ar ceda suveranitatea națională acestei organizații mondiale și că nu reprezintă nimic mai puțin decât o acaparare a puterii. O scrisoare publicată de grupul de sprijin Advancing American Freedom (AAF) afirmă următoarele:

„Propunerea OMS de a consolida puterea și de a eroda suveranitatea Statelor Unite ale Americii prin intermediul Tratatului OMS privind pregătirea pentru pandemii este nesustenabilă și ridică întrebări serioase și semnificative cu privire la independența de acțiune a Americii și la capacitatea acesteia de a răspunde la pandemiile globale.”

Ca răspuns la critici, Tedros a declarat:

„Sunt unii care susțin că acordul privind pandemia și Regulamentul Internațional de Sănătate Publică (IHR) vor ceda suveranitatea către OMS și vor da Secretariatului OMS puterea de a impune țărilor restricții sau mandate de vaccinare. Știți că acestea sunt știri false, minciuni și teorii ale conspirației.”

Nu știu, Tedros. De obicei, când voi folosiți termenii 'știri false' și 'teorii ale conspirației' o faceți de obicei pentru că încercați să respingeți adevăruri incomode... cum ar fi faptul că încercați să aduceți o Nouă Ordine Mondială.

Apropo de asta.

#4 Noua Ordine Mondială

Cei care spun că o elită globală caută să creeze o Nouă Ordine Mondială sunt de obicei respinși ca fiind 'teoreticieni ai conspirației'. Dar ce se întâmplă atunci când elita globală discută cu dezinvoltură despre o Nouă Ordine Mondială la propriu, în văzul tuturor? Ce se întâmplă atunci? Când teoria conspirației devine un fapt confirmat?

La una dintre discuțiile de la Davos 2024 a participat Jake Sullivan - consilierul pe probleme de securitate națională al lui Joe Biden. Nu este un tip oarecare. El a fost anterior director de politici al președintelui Barack Obama, consilier de securitate națională al vicepreședintelui de atunci Biden și șef adjunct de cabinet al secretarului Hillary Clinton la Departamentul de Stat al SUA. Sullivan a fost, de asemenea, consilier principal al guvernului federal american în cadrul negocierilor nucleare cu Iranul și consilier principal pe probleme de politică în cadrul campaniei prezidențiale a lui Clinton din anul 2016.

Cu alte cuvinte, a lucrat cu cei mai puternici globaliști din lume. Iată o parte din discuția lor despre o Nouă Ordine Mondială.

Ca răspuns la întrebarea moderatorului privind intrarea într-o Nouă Ordine Mondială, Sullivan a declarat:

„Era post-Război Rece s-a încheiat, suntem la începutul a ceva nou. Avem capacitatea de a modela felul în care va arăta acest lucru și, în centrul acestuia, se vor afla multe dintre principiile și instituțiile de bază ale ordinii existente - adaptate pentru provocările cu care ne confruntăm în prezent.”

WEF adoră să ne spună că suntem la "începutul a ceva nou". Bineînțeles, aceasta este doar propagandă. Dacă nu ar exista "provocări" generate de mass-media, cum ar fi COVID și încălzirea globală, WEF nu ar ști cum să își promoveze noua eră. Motto-ul elitei este "Ordine din Haos". Ei generează haosul pentru a aduce o nouă ordine.

Pentru elită, o Nouă Ordine Mondială ar fi fără națiuni sau alegeri democratice. Dacă credeți că exagerez, iată o înregistrare video cu Klaus Schwab care are fantezii despre implanturi cerebrale care fac inutile alegerile la Davos 207. Nu poți născoci așa ceva.

Așadar cum ar arăta o Nouă Ordine Mondială condusă de WEF? Ei bine, China comunistă este un laborator pentru politicile globaliste totalitare, iar sistemul său de credit social este testat în prezent acolo. Nu este surprinzător faptul că mai mulți invitați de la Davos au făcut apel la o tehnologie care ar face posibil așa ceva la nivel mondial.

#3 Control digital

Vă amintiți de pașapoartele de vaccinare din timpul COVID? Știți, acea perioadă în care milioane de oameni s-au transformat brusc în cetățeni de mâna a doua și li s-a interzis să călătorească și să intre în spații publice pentru că au refuzat să fie injectați cu un produs farmaceutic? A fost o greșeală odioasă și perversă, nu-i așa?

Nu și în opinia celor de la Davos. Pentru ei, COVID a fost un test și vor ca acest lucru să devină permanent. În timpul sesiunii de la Davos 'Fixing Healthcare, Digitally' (Scăpând de problemele din serviciile de sănătate, prin digitalizare), comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară, Stella Kyriakides, a lăudat pașapoartele de vaccinare ca fiind un exemplu pentru ceea ce ar trebui să se facă în viitor.

Kyriakides a subliniat cu nonșalanță faptul că întregul proiect a fost preluat de OMS, care este, încă o dată, o organizație globalistă care operează în afara guvernelor naționale. Este normal?

Ca și cum ar fi vrut să se asigure că înțelegem că la Davos este vorba despre elita care vorbește cu masele, WEF a adus-o pe regina la propriu a Olandei pentru a elogia ID-ul digital. De ce tocmai ea? Habar n-am. Am putea la fel de bine să o aducem și pe Regina Inimilor din Alice în Țara Minunilor, dacă tot suntem aici.

Dar haideți să ascultăm ce are de spus Alteța Sa despre ID-urile digitale.

Regina Maxima a declarat că o identitate digitală biometrică ar trebui să fie necesară pentru a obține servicii financiare, pentru înscrierea la școală, 'pentru a ști cine a fost vaccinat sau nu' și pentru subvențiile guvernamentale.

Nu trebuie să fii un Nostradamus pentru a realiza că o astfel de tehnologie ar putea transforma cu ușurință societatea într-o distopie. Cu un astfel de sistem în vigoare, o persoană nevaccinată ar putea fi cu ușurință 'de-bancarizată' și i s-ar putea refuza subvențiile guvernamentale. În China, persoanele care critică sistemul își văd scorul de credit social penalizat. S-ar putea întâmpla acest lucru cu un ID digital?

Aceste situații ipotetice ar putea părea paranoice... dacă WEF nu și-ar petrece atât de mult timp plângându-se de libertatea de exprimare.

#2 Cenzurarea criticilor

O temă recurentă a discuțiilor de la WEF a fost, în mod ironic, restricționarea libertății de exprimare. Tot ceea ce contravine agendei lor este considerat 'dezinformare' și trebuie eradicat. La Davos 2024, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că lupta împotriva "dezinformării" este preocuparea de TOP a WEF.

Desigur, dezinformare este un cuvânt de cod pentru orice fapt sau opinie care contravine narațiunii lor. Mai târziu, în videoclip, ea laudă Legea privind serviciile digitale, care controlează și monitorizează "discursul instigator la ură" - un termen care se lărgește din ce în ce mai mult pentru a cuprinde, încă o dată, orice lucru care contravine narațiunii lor.

Într-un alt videoclip uimitor, un editor al Wall Street Journal a declarat literalmente că ei obișnuiau să 'dețină știrile'... până când au apărut aceste surse alternative enervante.

În cea mai ironică întorsătură posibilă, ceea ce a spus ea este un pur fake news. Sursele principale de știri sunt mai opace, mai necinstite și mai orientate spre agendă decât oricând. Mai multe surse s-au transformat în adevărate mașini de propagandă în care 'informația' este considerată bună doar dacă servește unei agende. V-ați uitat recent la NBC News? Pe bune, serios.

#1 Inventând cuvinte

În această ultimă piesă de demență a WEF, un membru al grupului de discuții dorește ca 'ecocidul' să fie considerat o infracțiune gravă. BINE. Sună nebunesc. Dar ce ar putea fi considerat un 'ecocid'? Femeia menționează... pescuitul și agricultura. BINE. Asta este cu adevărat o demență.

Da, ați auzit bine. Jojo a comparat agricultura și pescuitul cu genocidul și vrea ca acești oameni să fie pedepsiți la nivel penal. După cum am văzut mai sus, WEF este specializată în crearea unor pante extrem de alunecoase. Iar aceasta este încă una.

Jojo nu a fost invitată la întâmplare. Opiniile ei extreme reprezintă obiectivele pe termen lung ale WEF. Dacă ați urmărit știrile din ultimii ani, probabil ați observat că elita a purtat un război total împotriva fermierilor, în special în Europa. Nimic din toate acestea nu este întâmplător. WEF se folosește de 'mediu' pentru a denigra pescuitul, creșterea animalelor și agricultura, în timp ce elaborează politici menite să le distrugă mijloacele de trai.

Acest lucru este urmat de acaparări masive de terenuri de către megacorporații și marionete globaliste precum Bill Gates. Scopul final: ca oamenii să se hrănească cu gândaci și cu 'produse alimentare' extrem de procesate, abia digerabile.

Ei vor fi cei care vor mânca fripturi delicioase. Nu și noi.

În concluzie

Și în acest an WEF a pus în evidență obiectivele pe termen lung ale elitei globale. În timp ce le place să își condimenteze discursurile cu cuvinte precum 'libertate', 'democrație' și 'prosperitate', politicile lor duc exact către opusul. În exemplele de mai sus, am asistat la discuții despre preluarea de către OMS a răspunsului la pandemii la nivel global, despre implementarea unei identități digitale globale care să controleze toate aspectele vieții, despre cenzura opiniilor disidente pe internet, despre implanturi cerebrale care să facă inutile alegerile și, în cele din urmă, despre transformarea agriculturii într-o infracțiune gravă comparabilă cu genocidul. Vi se pare că asta sună a 'libertate, democrație și prosperitate'? Sau nebunie totală?

Uitați-vă din nou la tapiseria satanică descrisă mai sus. Aceasta este viața pe care ei o doresc pentru noi.

SURSA: Vigilant Citizen: The Top 6 Most Deranged Moments of the WEF’s 2024 Davos Meeting