Schimbări la WhatsApp: Ce trebuie să știi dacă folosești aplicația de mesagerie, cum te afectează
Last Updated on 02/02/2024 by Iulian Gavriluta

watsapp functii noiWhatsApp plănuiește să introducă trei funcții noi în 2024. Aplicația de mesagerie a adăugat deja câteva funcții populare, cum ar fi editarea mesajelor și partajarea de videoclipuri HD. De asemenea, au introdus partajarea ecranului și apeluri video de grup mai mari pentru WhatsApp pe Mac. Potrivit rapoartelor, în curând vor urma și alte actualizări.

Una dintre funcțiile viitoare este posibilitatea de a partaja statusul WhatsApp pe poveștile Instagram cu o singură atingere. Acest lucru înseamnă că utilizatorii vor putea să își posteze conținutul cu ușurință în mod încrucișat. Funcția se află încă în faza de testare beta, dar se așteaptă ca aceasta să fie lansată în curând.

O altă funcție pe care WhatsApp o testează este capacitatea de a partaja audio în timpul apelurilor video cu partajarea ecranului. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot viziona filme împreună și pot asculta sunetul simultan. Această funcție a fost observată pentru prima dată pe iOS, iar acum a fost introdusă pe Android în versiunea beta.

WhatsApp lucrează, de asemenea, la introducerea numelor de utilizator. În prezent, utilizatorii trebuie să își împărtășească numerele de telefon pentru a se conecta cu alte persoane pe aplicație.

Dar odată cu introducerea numelor de utilizator, utilizatorii vor avea un identificator unic pe care îl vor putea folosi pentru a se conecta cu alte persoane. Astfel, va fi mai ușor să găsiți și să vă conectați cu prietenii, familia și contactele de pe platformă.

În timp ce aceste caracteristici beta ar putea ajunge în versiunea stabilă, există întotdeauna o șansă ca acestea să fie amânate sau anulate. WhatsApp evoluează în mod constant pentru a oferi noi funcții și îmbunătățiri utilizatorilor săi.

 

SURSA: Incredibilia