Cine este de fapt Constantin Toma? De ce a fost el catalogat ca miliardarul “de carton” al judetului? RASPUNS: “…şi-a însuşit zeci şi sute de milioane de euro din avuţia publica”, spune un jurnalist
Last Updated on 02/02/2024 by Iulian Gavriluta

Constantin TomaIn urma cu aproape 6 ani (articol din 2018 - n.r.), publicam in News Buzau un material din monitorudebuzau, unde, un jurnalist facea o radiografie pertinenta a celui ce ocupa vremelnic postul de primar al urbei - Constantin Toma. Catalogat ca "ultimul bolsevic", Toma a facut de atunci multe boacane si ilegalitati raportate la DNA si alte institutii in domeniu, dar se pare ca inca il apara o mana nevazuta din asa zisul "stat paralel". Din septembrie 2017 si pana astazi, Toma a cheltuit zeci de miliarde de lei pe imagine, promovare si afaceri cu apropiatii (de la jurnalisti "platiti", la societati ca Transbus, Urbis, etc.). Cunoscut printre apropiati ca unul cu grave probleme de comportament (impreuna cu fostul general Foca si altii, dupa ce au baut la un restaurant din urbe - 2016, au agresat verbal doua doamne care se aflau in masina propie, in apropierea restaurantului respectiv - LINK) si nu numai,

Toma s-a remarcat in trecut prin felul sau razbunator si draconic de a inlatura pe oricine ii sta in cale sau dezvaluie din prostiile facute. Cel mai elocvent exemplu este acela al inginerului Andrei Barac, fost director Servagromec, amenitat de Toma cu puscaria  (ceea ce s-a si intamplat) daca nu ii preda cheile SERVAGROMEC... Acesta (Barac) a fost achitat ulterior dupa 130 de zile de puscarie pe degeaba, fara sa fie judecat si a primit despagubire de la statul roman in urma unui proces la CEDO. L-am avut si noi ca invitat pe Barac in studioul TV News Buzau si ne-a povestit despre acest Toma - un personaj malefic pentru comunitate si chiar pentru omenire (redam pasaje si LINKuri mai jos). Sa reluam asadar articolul din 18.09.2017 si sa adaugam si alte marturii.

"Cel care pozează acum într-un bunicuţ amabil care le zâmbeşte alegătorilor şi le trimite bezele la fiecare întâlnire, care face caz de pregătirea sa economică la firmele pe care le-a luat cadou de la stat are mulţi scheleţi în dulap.

N-am spus-o noi ci jurnaliştii curajoşi care n-au putut fi cumpăraţi, care au avut curajul să demaşte o serie de acţiuni de forţă prin care acest individ, erijat într-un aşa zis afacerist sau om de bine cum îi caracteriza mentorul său Ion Iliescu,şi-a însuşit zeci şi sute de milioane de euro din avuţia publică. 

Cei care au încercat să i se împotrivească au înfundat puşcăriile iar în unele cazuri cum este şi acesta , statul român a plătit cu milioane de euro tot din banii contribuabililor, abuzurile unor funcţionari corupţi care acţionau la comandă politică.

Toma, este doar un comunist cu protecţie la nivel înalt care a băgat oameni nevinovaţi la puşcărie

Două instanţe judecătoreşti din România au decis că omul de afaceri Ion Sandu a fost arestat preventiv nelegal, iar din acest motiv afacerile acestuia au avut de suferit, şi au stabilit ca statul român să-i plătească despăgubiri de aproape două milioane de euro potrivit ziarului Adevărul într-un articol publicat pe 19 iunie 2007.

Tribunalul Vrancea şi Curtea de Apel Galaţi au decis ca Ministerul de Finanţe să-l despăgubească pe Ion Sandu cu daune materiale şi morale în valoare de şase milioane RON. Omul de afaceri a arătat judecătorilor că necazurile lui au început de când a vrut să achiţioneze acţiuni la societatea Servagromec din Buzău. Concurentul său la privatizarea societăţii, fostul senator PDSR, Constantin Toma, a cumpărat pachetul minoritar de acţiuni prin SC Romtem SRL. Ion Sandu a susţinut în instanţă că, în faţa refuzului de a înstrăina acţiunile, Romtem a făcut o plângere penală la Parchet.

Procurorii buzoieni au decis, în 2001, începerea urmării penale pe numele său pentru complicitate la abuz în serviciu şi înşelăciune, fiind arestat preventiv 30 de zile şi trimis în judecată pentru aceleaşi infracţiuni. În urma arestării, Ion Sandu a fost nevoit să-şi cesioneze acţiunile către Romtem, la o valoare inferioară valorii reale, iar alte două societăţi controlate de el au mers în pierdere. Succesiv, trei instanţe – Judecătoria Ineu, Tribunalul Arad şi Curtea de Apel Timişoara – au constatat nevinovăţia şi au stabilit că fapta de care este acuzat Ion Sandu nu există.

O scurtă revistă a presei, edificatoare

Potrivit jurnaliştilor de la ziarul Adevărul, judecătorii au admis o acţiune îndreptată împotriva statului român, după ce s-a dovedit că omul de afaceri Ion Sandu a fost arestat dintr-o gravă eroare judiciară Două instanţe judecătoreşti din România au decis că omul de afaceri Ion Sandu a fost arestat preventiv nelegal, iar din acest motiv afacerile acestuia au avut de suferit, şi au stabilit ca statul român să-i plătească despăgubiri de aproape două milioane de euro. Tribunalul Vrancea şi Curtea de Apel Galaţi au decis ca Ministerul de Finanţe să-l despăgubească pe Ion Sandu cu daune materiale şi morale în valoare de şase milioane RON.

Omul de afaceri a arătat judecătorilor că necazurile lui au început de când a vrut să achiţioneze acţiuni la societatea Servagromec din Buzău. Concurentul său la privatizarea societăţii, fostul senator PDSR, Constantin Toma, a cumpărat pachetul minoritar de acţiuni prin SC Romtem SRL. Ion Sandu a susţinut în instanţă că, în faţa refuzului de a înstrăina acţiunile, Romtem a făcut o plângere penală la Parchet.

Procurorii buzoieni au decis, în 2001, începerea urmării penale pe numele său pentru complicitate la abuz în serviciu şi înşelăciune, fiind arestat preventiv 30 de zile şi trimis în judecată pentru aceleaşi infracţiuni. În urma arestării, Ion Sandu a fost nevoit să-şi cesioneze acţiunile către Romtem, la o valoare inferioară valorii reale, iar alte două societăţi controlate de el au mers în pierdere. Succesiv, trei instanţe – Judecătoria Ineu, Tribunalul Arad şi Curtea de Apel Timişoara – au constatat nevinovăţia şi au stabilit că fapta de care este acuzat Ion Sandu nu există. Expertiza contabilă, cerută de magistraţi, a stabilit că Ion Sandu a pierdut 26 miliarde ROL, prin faptul că a cesionat acţiunile la un preţ inferior, şi aproape 110 miliarde ROL ca urmare a faptului că nu s-a putut ocupa de celelalte afaceri ale sale.

Magistraţii au explicat că aceste pierderi se datorau „în integralitatea lor arestării nelegale” şi că momentul 2001 „este începutul declinului în afaceri ca urmare a arestării sale, care a generat nu numai imposibilitatea obiectivă de a se ocupa de activitatea celor două societăţi, ci şi lipsa de încredere şi reticenţă a partenerilor de afaceri”. „A fost nevoit să stea în detenţie cu persoane recidiviste, a căror igienă corporală lasă de dorit, plini de păduchi şi râie, îmbolnăvindu-se şi el, în condiţiile în care starea sa de sănătate nu-i permitea acest lucru”, au explicat judecătorii, motivele pentru care au stabilit despăgubirile morale. Obligă pârâtul prin Ministerul Finanţelor să plătească reclamantului Sandu Ion 5.000.000 RON cu titlu de daune materiale şi 1.000.000 RON cu titlu de daune morale Sentinţa Civilă nr. 44 a Tribunalului Vrancea.

Curtea de Apel Galati a menţinut sentinţa Tribunalului Vrancea în acest dosar

Instanţa de judecată din Vrancea a dat câştig de cauză lui Ion Sandu care a dat în judecata statul român solicitând daune de 6.000.000 RON. Suma este împarţită astfel: 5.000.000 lei noi daune materiale şi 1.000.000 lei noi daune morale se arată într-un artticol publicat în anul 2007 pe portalul 9am.ro.

În acţiunea care a primit câştig de cauză de la instanţa vrânceana, Ion Sandu a arptat cp în anul 2001 era actionar majoritar la SC Servagromec SA Buzău. În urma unei sesizări penale a acţionarului minoritar de la acea data, SC Romtem SRL, reprezentată de senatorul PDSR Ion Toma, formulată ca urmare a refuzului lui Sandu de a-i înstrăina acţiunile, a fost arestat preventiv două luni de zile în anul 2001 şi trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni economice.

Judecătoria Ineu, Tribunalul Arad şi Curtea de Apel Timisoara l-au găsit nevinovat pe Ion Sandu, considerând că faptele pentru care a fost acuzat nu există. Sandu era acţionar majoritar şi în alte două societăţi comerciale care, potrivit expertizei contabile efectuate în cauză, au suferit în perioada anilor 2001-2005 pierderi de peste 100 de miliarde de lei vechi. De remarcat că pierderile au început să apara în anul 2001, după arestarea reclamantului şi a celorlalte persoane din conducerea administrativă a acestor societăţi şi îşi au izvorul în imposibilitatea de administrare în condiţii normale a firmelor.

Reclamantul a fost nevoit să cesioneze acţiunile către senatorul PDSR Ion Toma la o valoare inferioara pieţei, expertiza contabilă stabilind o diferenţă de 26 de miliarde lei.

Cererea privind daunele, întemeiată

„Considerând aceste aspecte, instanţa constată că cererea privind daune materiale este intemeiată şi că în raport de probele administrate în cauză suma de 5.000.000 RON este în măsură să constituie o justă reparaţie a prejudiciului material suferit de reclamant. Referitor la daunele morale se reţin următoarele: Sandu Ion, în varsta de 60 de ani, în momentul arestării era o persoană fără antecedente penale şi avea calitatea de acţionar majoritar al unei societăţi cu capital integral privat. Arestarea sa a avut consecinţe asupra calităţii sale de acţionar la societăţile comerciale menţionate”, arată judecătoarea Sonia Rosu în motivarea sentinţei.

Potrivit jurnaliştilor de la ziarul capital.ro în februarie 2001 şi inginerul Andrei Barac, directorul Servagromec, a fost arestat împreună cu alţi şapte subordonaţi în urma acetsui scandal financiar, în care au fost acuzaţi de o fraudă de trei miliarde de lei vechi.

După 130 de zile de arest preventiv şi patru ani de procese, inginerul Barac a fost achitat în 2005. În urma deciziei din 29 iunie 2005, fostul director Servagromec a dat în judecată statul român pentru arestare ilegală. Curtea Europeană a Drepturilor Omului i-a dat buzoianului câştig de cauză. Acesta a fost despăgubit moral, cu aproape un milion de euro, iar acum cere ca cei vinovaţi de erorile judiciare să fie traşi la răspundere şi să plătească pentru despăgubirile pe care statul român i le-a plătit lui.

„Am fost arestat fără să fi existat un dosar şi o cercetare anterioară şi fără să fiu înştiinţat că s-a declanşat urmărirea penală. Am fost supus la presiuni psihice deosebite, ceea ce m-a marcat pentru totdeauna. Am fost supus la tratamente înjositoare. Nu mi-a fost respectat regimul alimentar si nici medicaţia, prescrise de medic”, ne-a declarat Andrei Barac.

Pentru nedreptăţile şi presiunile la care a fost supus, Andrei Barac a primit deja despăgubirile morale şi urmează să le primească şi pe cele materiale.

„Nu este important câţi bani am primit. Pot însă să vă spun că numai din dobânzi pot să trăiesc liniştit şi eu şi familia mea oriunde în lumea asta. Suma primită reprezintă despăgubirea morală şi urmeză să o primesc şi pe cea materială, dar credeţi-mă că nimic nu poate răscumpăra abuzurile la care am fost supus”, ne-a declarat fostul director.

Chiar dacă a fost declarat nevinovat, Andrei Barac nu se poate angaja nicăieri pentru că în cartea de muncă este consemnat că a înterupt activitatea prin arestare şi acest lucru nu mai poate fi modificat. Statul român oferă sprijin şi consiliere doar celor vinovaţi, eliberaţi condiţionat. Nu există nicio prevedere referitoare la cei care au fost arestaţi şi, ulterior, declaraţi nevinovaţi. Pentru reglementarea acestui lucru, dar mai ales pentru a determina justiţia să îi tragă la răspundere pe procurorii, judecătorii şi poliţiştii care comit asemenea erori pentru care toţi românii plătesc, Andrei Barac a ales să trăiasă şi să se lupte în România.

Andrei Barac arată cu degetul spre Toma

Dar iată ce declara Andrei Barac pe facebook în urmă cu două luni imediat după publicarea unui material critic la adresa lui Constatin Toma: TOMA CONSTANTIN nu a avut niciodată succes în afaceri De câte ori a fost în pragul colapsului financiar a mai dat o lovitură .În 2001 a pus mâna pe Servagromec prin arestarea factorilor de răspundere. A furat din Servagromec 100 de miliarde şi apoi l-a falimentat. A lăsat pe drumuri 2000 de angajaţi dintre care circa 1000 de tineri în plină activitateprofesională. Acum este în mare încurcătură financiară, se vorbeşte prin urbe că are 100 de milioane de euro datorii” a scris Andrei Barac pentru Monitorul de Buzău.

Abuzurile nesancţionate de lege

În urma acestor acţiuni statul român a pierdut la CEDO peste 2 milioane de euro din cauza arestării nelegale şi abuzive ale lui Ion Sandu şi Ion Barac, cercetaţi în dosarul Servagromec.

Deşi au trecut ani buni de la ultima sentinţă prin care statul Român îşi recunoştea erorile nimeni n-a plătit pentru erorile judiciare grave din acest dosar. Gurile rele spun că la câte a făcut Toma în dosarul Servagromec ar fi trebuit până acum să-nfunde puşcăria. Delaţiune, instigare la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, privatizare frauduloasă, denunţ calomnios, fraudă cu consecinţe deosebit de grave, manipularea pieţei şi înşelăciune iată numai câteva dintre infracţiunile de care gurile rele spun că Toma n-ar fi străin.

Numai că urmărirea penală în cazul celor care au permis aşa ceva nu va începe niciodată pentru că faptele ori s-au prescris ori nimeni nu mai este dispus să-i mai acuze pe vinovaţi .

În loc de concluzie…

Cum e po­sibil ca atât de mulți oameni să fie orbiți de un personaj atât de rapace şi malefic, care a condus destinele a mii de oameni, care a distrus familii şi destine să ajungă să conducă din nou un oraş de data aceasta , fă­ră niciun căpătâi, de pe azi pe mâine, și pe care nimic – intelectual sau moral – nu-l califică pentru funcția de primar?

Cum este posibil după experiența nefericită a comunismului atât de mulți să nu înțeleagă cât de periculoasă este concentrarea puterii, la un sin­gur partid numit PSD care a distrus oraşul prin personajele avide de bani şi funcţii pe care le-a promovat ?

Nimic nou, am putea spune, Buzăul a fost mereu baza electorală a PSD. Aşa o fi dar principala cau­ză, s-o re­cu­noaștem, o constituie absența al­ter­nativei, a unei opoziţii viguroase care de patru ani odată cu venirea USL-ului la putere a încetat să mai existe la Buzău.

Jocurile de interese ale unor consilieri care vânează doar funcţii pentru familii şi rubedenii, orgoliile şi interesele meschine au generat o situaţie aproape fără ieşire.

Do­minația exercitată de baroni asu­pra unei populații sărăcite, in­cultura politică, ma­nipularea mediatică care a crescut în agre­sivitate le ve­dem zi de zi sub ochii noștri dar nu reacţionăm.

Preferăm să-i acordăm credit lui Constantin Toma şi să sperăm că va face ceva pentru oraş uitând însă că şi acest domn este produsul unui partid toxic care s-a folosit de manipulări ordinare din 1990 şi până acum.

Uităm că domnul Toma făcea parte din FSN când Ion Raţiu era bătut cu ouă la Buzău în primăvara lui 1990 şi liderii PNŢCD erau scoşi cu duba de poliţie ca să fie căsăpiţi de instigatorii partidului comunist.

La fel de uşor nu ne mai aducem aminte cum acest individ a pus mâna pe fabrica Metalurgica , unde munceau peste 4000 de buzoieni şi de care acum s-a ales praful.

Cum putem să-i acordăm credit unui astfel de personaj?Cum putem să credem că aces domn va lucra pentru noi când el s-a îmbogăţit pe spatele nostru cu un slogan mincinos „Nu ne vindem ţara” promovat de partidul lui Iliescu?

Sursa: http://www.monitoruldebuzau.ro/constantin-toma-un-primar-cu-apucaturi-de-tortionar-este-incredibil-cat-rau-a-facut-acest-comunist-buzaului/ 

 

Justiţia, bazată pe injustiţie. 130 de zile de puşcărie pe naşpa = 100 de miliarde de lei despăgubiri

Fostul director Servagromec, Andrei Barac, vrea satisfacţie şi de la CEDO

articol de: A.L.

Fostul director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. Servagromec S.A. Buzău, inginerul Andrei Barac, care a fost arestat, împreună cu şapte subordonaţi, în luna februarie a anului 2001, în urma unor acuzaţii care n-au putut fi dovedite, s-a hotărît, ieri, să iasă la rampă. Potrivit celor declarate de Andrei Barac, după 130 de zile de arest preventiv şi  patru ani de procese, el a fost achitat, definitiv, la jumătatea anului 2005, însă acum a ajuns cu problema la CEDO. Nu pentru că ar putea ceva să-i redea viaţa furată înapoi, ci pentru că lucruri similare celor prin care a trecut el se pot întîmpla oricui, în orice moment, în condiţiile în care "sistemul judiciar este unul bazat pe injustiţie". Andrei Barac crede că CEDO se va pronunţa, în problema sa, "tergiversată timp de 10 ani pentru ca faptele să se prescrie", abia în 2012, şi abia atunci va beneficia de toate drepturile pierdute.

SURSA: http://www.sansabuzoiana.ro/la_zi.html?aid=38288

 

Aproape 100 de miliarde de lei vechi pentru 130 de zile de inchisoare pe nedrept-atat a primit fostul director al Servagromec, Andrei Barac, despagubiri de la statul roman

Andrei Barac a incercat ieri, intr-o conferinta de presa sa faca lumina in cazul arestarii sale din urma cu 9 ani. Barac a evitat sa pronunte numele celor care au avut ceva de castigat in urma arestarii sale, insa a dat destule detalii astfel incat sa sugereze despre cine anume este vorba. Fostul director al Servagromec SA a declarat ca desi arestarea sa s-a facut la comanda politica a unui senator PSD la acea vreme care avea interese financiare in legatura cu societatea condusa de el, nu are nimic sa ii reproseze acestuia. Ceea ce l-a nemultumit pe fostul fruntas taranist a fost insa samavolnicia de care au dat dovada angajatii unor institutii ale statului care se gasesc si astazi in functii importante, castigand de pe urma statului roman salarii de ordinul sutelor de milioane de lei vechi lunar.

Andrei Barac a mai precizat ca desi despagubirile pe care le-a primit pana acum de la statul roman sunt mari ca si valoare, ajungand aproape de 100 de miliarde de lei vechi, ele nu sunt nici pe departe compensatorii pentru suferinta prin care a trecut alaturi de familia sa in ultimii 10 ani. Barac a precizat ca banii pe care i-a primit pana acum reprezinta doar despagubiri de ordin moral. Conform spuselor fostului director al Servagromec, despagubirile de natura civila urmeaza a fie stabilite de catre CEDO, cel mai probabil la finalul anului 2012.

De asemenea, Andrei Barac a spus ca se va adresa in calitate de cetatean atat premierului cat si ministrilor Finantelor, Internelor si Justitiei carora le va cere sa ii precizeze cum se implica statul in recuperarea sumelor care i-au fost acordate ca despagubiri de la cei ce se fac vinovati de arestarea sa pe nedrept

http://www.jurnaluldebuzau.ro/social/aproape-100-de-miliarde-de-lei-vechi-pentru-130-de-zile-de-inchisoare-pe-nedrept-atat-a-primit-fostul-director-al-servagromec-andrei-barac-despagubiri-de-la-statul-roman/

VIDEO – TV News Buzau - INTERVIURI ALTFEL – Despre politica si cum a fost bagat in puscarie Andrei Barac de senatorul (PDSR) Constantin Toma

In cadrul emisiunii INTERVIURI ALTFEL de la Tv News Buzau, invitatul lui Iulian Gavriluta – Andrei Barac ne-a povestit cum a fost el impiedicat sa candideze in anii 2000 si cum a facut puscarie la “comanda” fostului senator (PDSR) Constantin Toma, actualmente primar vremelnic la Buzau. De asemenea, se ating tangential si increngaturile gruparilor din Justitia si Procuratura buzoiana si alte aspecte de politica. Este un prim episod…vom continua!

REDACTIA

 

Fostul director de la Servagromec acuză statul român că i-a luat dreptul la muncă. A fost declarat nevinovat de justiţie după ce a stat 130 de zile în arest degeaba 3 noiembrie 2010, 12:48 de adevarul

Andrei Barac a fost condamnat pe nedrept Destituit în urma unei anchete penale, fostul director al Servagromec cere ca cei care l-au arestat să răspundă în faţa legii. Andrei Barac a dat statul în judecată după ce a stat 130 de zile în arest. El a fost despăgubit în baza deciziei Curţii Europene pentru Drepturile Omului (CEDO), care i-a acordat o recompensă morală de un million de euro. În februarie 2001, inginerul Andrei Barac, directorul Servagromec, a fost arestat împreună cu alţi şapte subordonaţi în urma unui scandal financiar, în care au fost acuzaţi de o fraudă de trei miliarde de lei vechi. După 130 de zile de arest preventiv şi patru ani de procese, inginerul Barac a fost achitat în 2005. În urma deciziei din 29 iunie 2005, fostul director Servagromec a dat în judecată statul român pentru arestare ilegală. Curtea Europeană a Drepturilor Omului i-a dat buzoianului câştig de cauză. Acesta a fost despăgubit moral, cu aproape un milion de euro, iar acum cere ca cei vinovaţi de erorile judiciare să fie traşi la răspundere şi să plătească pentru despăgubirile pe care statul român i le-a plătit lui. "Am fost arestat fără să fi existat un dosar şi o cercetare anterioară şi fără să fiu înştiinţat că s-a declanşat urmărirea penală. Am fost supus la presiuni psihice deosebite, ceea ce m-a marcat pentru totdeauna. Am fost supus la tratamente înjositoare. Nu mi-a fost respectat regimul alimentar si nici medicaţia, prescrise de medic", ne-a declarat Andrei Barac. Pentru nedreptăţile şi presiunile la care a fost supus, Andrei Barac a primit deja despăgubirile morale şi urmează să le primească şi pe cele materiale. "Nu este important câţi bani am primit. Pot însă să vă spun că numai din dobânzi pot să trăiesc liniştit şi eu şi familia mea oriunde în lumea asta. Suma primită reprezintă despăgubirea morală şi urmeză să o primesc şi pe cea materială, dar credeţi-mă că nimic nu poate răscumpăra abuzurile la care am fost supus", ne-a declarat fostul director. Nu îl angajează nimeni Chiar dacă a fost declarat nevinovat, Andrei Barac nu se poate angaja nicăieri pentru că în cartea de muncă este consemnat că a înterupt activitatea prin arestare şi acest lucru nu mai poate fi modificat. Statul român oferă sprijin şi consiliere doar celor vinovaţi, eliberaţi condiţionat. Nu există nicio prevedere referitoare la cei care au fost arestaţi şi, ulterior, declaraţi nevinovaţi. Pentru reglementarea acestui lucru, dar mai ales pentru a determina justiţia să îi tragă la răspundere pe procurorii, judecătorii şi poliţiştii care comit asemenea erori pentru care toţi românii plătesc, Andrei Barac a ales să trăiasă şi să se lupte în România.

https://adevarul.ro/locale/buzau/fostul-director-servagromec-acuza-statul-roman-i-a-luat-dreptul-munca-fost-declarat-nevinovat-justitie-stat-130-zile-arest-degeaba-1_50ae91727c42d5a6639e03fc/index.html

http://www.newsbuzau.ro/tv/tv-news-buzau-emisiuni/32119-video-tv-news-buzau-interviuri-altfel-despre-politica-si-cum-a-fost-bagat-in-puscarie-andrei-barac-de-senatorul-pdsr-constantin-toma

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=257&v=z4D3LRodUq0