FOTO – Proiectul “Noua lume a educației” – oportunități de formare pentru cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Buzău

Erasmus Germania GPP 6Proiectul "Noua lume a educației" (2022-1-RO01-KA122-SCH-000069792), ajuns la final, a deschis noi oportunități de formare pentru cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Buzău și a abordat armonia și învățarea prin activități outdoor. Natura oferă un cadru adecvat dezvoltării holistice a copiilor, de aceea este necesar să protejăm mediul, evitând astfel producerea dezastrelor naturale. Programul Erasmus+ "YOUTH WORKERS ARE GETTING READY AGAINST CLIMATE CHANGE DISASTERS FOR YOUTH" (Germany), care formează tineri și lucrători de tineret, va contribui la implementarea proiectelor pentru mediu de către doamnele Trifan Marilena și Fuștei Maria, alături de preșcolarii pe care îi coordonează.

Participanții la program, tineri din șapte țări, au fost plăcut impresionați de prezentarea județului Buzău, geoparc UNESCO, de diversitatea și frumusețea unităților de relief, a monumentelor naturii și a celor create de om. Experiențele de formare internațională contribuie la optimizarea procesului didactic din grădinița noastră.

Marilena Trifan

 

{vsig}Germania-GPP6-Buzau{/vsig}