ARTICOL CARE NU O SA APARA IN ALT ZIAR! COLEGIUL B.P.HASDEU, OBLIGAT SA PLATEASCA 3000 DE EURO SI ALTE CHELTUIELI fostului elev Andrei Voicu, caruia I s-a pus nota “2” la purtare pentru ca a glumit despre o profesoara
Last Updated on 31/01/2024 by Iulian Gavriluta

1Marti 30.01.2024, victorie mare pentru elevul Andrei Voicu – judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au anulat DEFINITIV deciziile conducerii Colegiului Naţional B.P. Hasdeu de sancţionare cu nota "2" la purtare, a elevului. De asemenea instanta a hotarat plata de catre Colegiul B.P. Hasdeu a nu mai putin de 3000 de euro plus cheltuielile de judecata, catre familia Voicu. Inceput cu cativa ani in urma, procesul in instanta a avut un traseu cu totul deosebit daca este sa amintim doar faptul ca la conducerea B.P. Hasdeu era fostul director Banu, o sluga a PSD si adjunct - Laurentiu Tepelus, in prezent deputat PSD, iar avocatii (in mare parte subjugati clasei politice din Buzau). Toata mafia locala si-a dat mana si a luptat sa pedepseasca un elev pentru o gluma, riscand sa-i strice  astfel iremediabil viitorul. Mai mult, prin avocati si influenta exercitata, plecand de la politisti, procurori si magistrati  au facut tot posibilul sa arate inca o data ca SISTEMUl si grupurile de interese ies mereu castigatoare...! N-a fost chiar asa! Intre timp, fostul elev este student la Drept si vrea sa se pregateasca pentru a ajuta si alti elevi nedreptatiti sa isi castige dreptatea!

Sa ne aducem aminte - Elevul Andrei Voicu, pe atunci in clasa a XI-a a fost “pedepsit” pentru ca şi-a ironizat profesoara de desen pentru prestaţia şi vestimentaţia sumară dintr-un videoclip de pe youtube (din 2013). Conducerea Colegiului, numita politic si intretinuta tot timpul de diferite persoane dubioase, a gresit luand masura “extrema” a notarii cu “2” la purtare si exmatricularea celui in cauza. Ionel Banu si Laurentiu Tepelus, membrii PSD Buzau au influentat se pare, pe data de 11 decembrie 2018 membrii Consiliului Profesoral ca sa voteze pentru scaderea notei la purtare la “2” a elevului in cauza si au propus exmatricularea ulterioara a acestuia. Gurile rele spun ca profesoara in cauza, pe atunci mare “cantacioasa” in formatia Kronos (surse ne-au spus ca nu prea avea treaba nici cu cantatul, dar era protejata lui C., membru cu plete dalbe intr-o alta formatiune de etno si asa ar fi ajuns ea direct profesoara la Colegiul B.P. Hasdeu) s-ar fi isterizat la aparitia unor comentarii nevinovate pe reteaua de socializare Facebook (legate de un videoclip din 2013, unde profesoara apare in postura indecenta pentru un cadru didactic, asa cum prevede statutul) si s-ar fi plans la “cadrele de partid” (mari amatoare de “gratii etno”) de situatia in sine. Nu este prima data cand cadrele didactice din Buzau, propulsate de partid fac asemenea abuzuri. Profesoara in cauza - Alina Elena Barbu, s-a razbunat pe elev si i-a pus nota trei la teorie, spune mama lui Andrei. Imediat au inceput problemele. Din informatiile noastre, Asociatia Nationala a Parintilor a sprijinit aceasta lupta a familiei Voicu cu aparatul de partid si cu golania profesorilor si cer demisia conducerii Colegiului B.P. Hasdeu.

I.G.

 

P.S. Ramane totusi intrebarea: de ce sa plateasca un Colegiul intreg (adica tot buzoienii) rautatea si greselile unor persoane fizice - profesoara X, directorul Y, adjunctul z si altii? Asa se intampla cand se politizeaza educatia si cand la carma unor unitati de invatamant ajung oameni imorali si complice unor grupuri infractionale organizate! Intereseaza pe careva?

 

Nr. unic (nr. format vechi) :       647/114/2021

Data inregistrarii    24.07.2023

Data ultimei modificari:   30.01.2024

Sectie:          Secţia de contencios administrativ şi fiscal

Materie:       Contencios administrativ şi fiscal

Obiect:         anulare act administrativ

Stadiu procesual:   Recurs

Părţi

NumeCalitate parte

VOICU ALEXANDRU ANDREI       Recurent Reclamant

COLEGIUL NAŢIONAL " B.P. HAŞDEU "          Recurent Pârât

VOICU ALEXANDRU- ANDREI      Recurent Reclamant

Şedinţe

30.01.2024

Ora estimata: 12:45

Complet: 3 R SCAF

Tip solutie: Nefondat

Solutia pe scurt: Respinge recursurile, ca nefondate. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.01.2024.

Document: Hotarâre 104/2024 30.01.2024

 

VEZI SI... https://www.youtube.com/watch?v=NEarG20RzhQ&ab_channel=newsbuzau 

https://portal.just.ro/42/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000078000&id_inst=42&fbclid=IwAR2sT3XVoX1V-dI4v3R5nZbrCGqWAHzGxwvpZjUYP0Hs5Y51AY-sPqQ1U_M