UPDATE – O mamica cu un prunc in brate si alt copil de mana, au fost loviti de un taximetru pe o trecere de pietoni, din Municipiul Buzau
Last Updated on 30/01/2024 by Iulian Gavriluta

Accident mamica taximetru zebraPutin dupa pranz, marti 30 ianuarie 2024, un sofer de taximetru cu numar de Constanta accidentat o mamica cu un prunc in brate si alt copil de 6 ani pe care-l tinea de mana, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Stadionului din Municipiul Buzau. Toate cele trei victime au fost transportate la spital si evaluate medical.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe bulevardul Stadionului dinspre strada Simila către Parcul Crâng, de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Buzău, a surprins și a accidentat trei pietoni, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

Persoanele rănite, o femeie de 27 de ani și doi minori de 6 ani, respectiv 8 luni, au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

In urma accidentului rutier produs pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzau, la U.P.U. -SMURD au fost transportate 3 victime: o femeie in varsta de 27 de ani și doi copii, cu varste de 6 ani, respectiv 8 luni. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 si o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului si fetei. Toti pacientii sunt stabili hemodinamic si respirator, constienti, cooperanți, in curs de investigatii.

I.G.