Ce se mai fura prin mediul rural? Bănuiti de furt depistati de polițiști
Last Updated on 26/01/2024 by Iulian Gavriluta

furturi agricultura

În aceasta saptamana, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni au depistat principalul bănuit, în cazul unui furt dintr-o societate comercială, un bărbat de 37 de ani, din Ialomița.

Fapta a fost sesizată de reprezentantul societăţii comerciale în ziua de 22 ianuarie a.c.

          Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în perioada 20-22 ianuarie a.c., bănuitul ar fi sustras de la un agent economic un capac metalic ce acoperea un bazin.

          Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

          Polițiștii continuă cercetările sub asepctul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

 Bănuiți depistați în flagrant delict de polițiști

În aceste zile, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Ziduri în timp ce desfășurau activitățile de serviciu au depistat în flagrant delict doi bărbați în timp ce sustrăgeau cereale de pe un teren agricol, din Ziduri.

Din cercetări s-a stabilit că ce doi bărbați de 70 și 37 de ani, din Cochirleanca, s-ar fi deplasat la fața locului cu un autoturism și ar fi sustras aproximativ 120 de kilograme de cereale.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat reprezentanţilor societăţii comerciale deţinătoare a terenului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.

 

I.G.