Urmărit pentru executarea pedepsei cu închisoarea pentru furt, prins la…furat.
Last Updated on 24/01/2024 by Iulian Gavriluta

furt locuinta fortare usaÎn ziua de 22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Pătârlagele au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 69 de ani, din Pătârlagele, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras bani din locuință.
Imediat după sesizare, la fața locului s-au deplasat polițiști care, la scurt timp,

 

]n baza semnalmentelor oferite de persoana vătămată, au depistat principalul bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetări s-a stabilit că, sub pretextul faptului că este un cunoscut al fiului femeii ce se ocupă cu montarea de învelitori pentru acoperiş, ar fi pătruns în locuință și, profitând de neatenția proprietarei, i-ar fi sustras 1000 de lei dintr-un dulap.
De asemenea, în urma verificării bărbatului în bazele de date ale poliției Române, s-a stabilit faptul că pe numele său este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Prejudiciul a fost recuperat de polițiști, iar bărbatul a fost transportat la Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei privative de libertate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabiliriii întregii activități infracționale.

 

E.S.