Politistii ramniceni au actionat in oras si la periferia orasului pentru a stopa si preintampina actele de violenta stradala. Vezi aici rezultatele!
Last Updated on 23/01/2024 by Iulian Gavriluta

razii gasti cartierIn aceasta saptamana, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au organizat o acţiune preventiv - reactivă, în sistem integrat în zona municipiului Râmnicu Sărat şi a comunelor limitrofe.
Au fost angrenaţi poliţişti de la toate structurile operative ale unităţii, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău.


În cadrul activităţilor desfăşurate, s-a urmărit prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în zona barurilor şi a altor localuri de alimentaţie publică, prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă și depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor astfel de fapte, precum și modul în care participanții la trafic, în special conducătorii auto, respectă prevederile Codului Rutier.
S-a acționat în intervalul orar 06.00 – 10.00, echipele mixte de control şi scotocire acționând pe principalele artere de circulaţie şi în punctele obligatorii de trecere, concomitent fiind constituite și filtre rutiere pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influenţa băuturilor alcoolice, cu auto neînmatriculate sau fără permis de conducere.
În total, au fost legitimate peste 170 de persoane, dintre care 24 au fost verificate în bazele de date și au fost oprite pentru control 151 de autovehicule, 55 de conducători auto fiind testați alcoolscopic.
Ca urmare a neregulilor constatate au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 34 la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 3 permise şi, în cazul a 5 maşini neconforme din punct de vedere tehnic depistate în trafic, au fost ridicate certificatele de înmatriculare.
Valoarea totală a amenzilor a fost de 9.260 de lei.

 

R.F.