W.E.F. – Davos 2024. Lumea se destramă, dar spectacolul continuă
Last Updated on 22/01/2024 by Iulian Gavriluta

Davos WEF 2024„Iadul este gol și toți dracii sunt aici” (William Shakespeare),

„Să ne asigurăm că diavolii coboară acolo unde le este locul”

Davos 2024 este o întâlnire a unui cartel globalist de „lideri” nealeși, care își acordă dreptul de a încerca să decidă viitorul lumii.

Introducere: Davos24. Agenda WEF

Pe măsură ce aceste rânduri vor fi tipărite, aproximativ 3.000 de invitați se vor aduna la cea de-a 54 -a întâlnire anuală a Forumului Economic Mondial (W.E.F.) de la Davos, între 15 și 19 ianuarie. Sunt așteptați peste 60 de șefi de stat și mulți „demnitari” - cei mai mulți fără demnitate - aspiranți lideri de un fel sau altul, directori executivi de corporații. Este o întâlnire a unui cartel globalist de „lideri” nealeși, care își acordă dreptul de a încerca să decidă viitorul lumii. Sunt incluși, desigur, bancherii și elita financiară – în primul rând BlackRock, de asemenea, un sponsor cheie și finanțator al W.E.F.

Această cabală globalistă va înfunda, ca în fiecare an, aeroporturile din Zurich, Geneva și Basel, cu avioanele lor private. La fel ca militarii din întreaga lume, ei depășesc cu mult agenda de fraudă „schimbări climatice” pe care o impun populației comune. Unii dintre șefii de stat invitați de Klaus Schwab , eternul președinte și C.E.O. al W.E.F., ar putea fi considerați criminali de facto .

În timp ce Volodymyr Zelensky, care anul acesta își face apariția fizică în Davos, călătorește cu un bagaj de securitate de mare calibru, criticile sale sunt ucise acasă. După cum a raportat RT (12 ianuarie 2024) și a confirmat de Departamentul de Stat al SUA, jurnalistul chiliano-american Gonzalo Lira a fost torturat până la moarte într-o închisoare din Ucraina.

Președintele Zelenskyi este, de asemenea, responsabil pentru trimiterea a zeci de mii de soldați ucraineni la moarte într-un război de neînvins împotriva Rusiei - pentru care Rusia a oferit de mai multe ori negocieri de pace, Zelenskyi a refuzat la ordinul liderilor occidentali și N.A.T.O. Alți participanți la W.E.F., cum ar fi Isaac Herzog, președintele Israelului, stă în spatele genocidului oribil pe care Israel îl provoacă asupra Palestinei; Antony Blinken, secretarul de stat al S.U.A., înlocuitor al președintelui Biden, precum și Ursula von der Leyen, președinte neales al Consiliului European (C.E.) și membru al Consiliului de administrație al W.E.F. – ar putea cădea și ei în categoria de ucigași de facto pentru încurajarea necruțătoare a Israelului să continue genocidul fără milă din Gaza, deja extins în Cisiordania și sudul Libanului; precum și să-l alimentați pe Zelensky cu nenumărate miliarde de dolari și un arsenal de armament american și european sofisticat pentru a continua războiul atroce din Ucraina?

Bill Gates, regele vaxx-ului și promotorul hranei pentru insecte, ucigașul fermei și cel mai important și sincer eugenist, precum și directorul general al O.M.S., dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, s-ar putea să îndeplinească criteriile „ declanșării depopulării”

Motto-ul 2024 al WEF: Reconstruirea încrederii

Cu acest tip de nobil, Davos 2024 a început bine. Nu degeaba, motto-ul din acest an este „Reconstruirea încrederii”. Glumești? „Reconstruirea încrederii”, asta spune totul. Ceva se schimbă. WEF realizează că din ce în ce mai mulți oameni – inclusiv directori de nivel înalt – și-au pierdut și își pierd din ce în ce mai mult încrederea în această Ordine distopică coruptă, bazată pe reguli, care se aspira la o lume. Alte indicii că încrederea în sistem pierde rapid teren în întreaga lume pot fi văzute dintr-un articol recent de la Telegraph, potrivit căruia secretarul Apărării, Grant Shaps, plănuiește să recruteze femei pentru serviciul militar, pentru a compensa recruții din poștă în continuă scădere.

Tinerii nu mai au încredere în guvernele lor și mai puțin în politicile lor de război. Este doar o chestiune de timp, când prea femeile refuză să facă serviciu de război pentru guvern. Poate că timpul este deja aici. O soluție sigură pentru pace și armonie în lume ar fi TOȚI oamenii care refuză să servească în armată. Nicio armată în întreaga lume, iar sistemul s-ar prăbuși.

WEF-ul și-ar putea face bagajele, iar Davos și-ar putea recâștiga reputația ilustră de locație turistică din estul Alpilor Elveției.

Visul globalist

Asigurați-vă că, W.E.F. & Co., visul vostru globalist de a avea o singură ordine mondială și un singur guvern mondial și o singură ordine a sănătății (vezi mai jos) nu se va întâmpla. Este o glumă. Dragă domnule Schwab, cum o să „reconstruiți încrederea” cu aceeași agendă coruptă și aceiași elițiști corupți? Nu ați schimbat nici măcar un pic din Marea Resetare și Agenda O.N.U. pentru 2030 - obiectivele primare de reducere drastică a populației, eutanasia unor ramuri mari de oameni, în orice mod posibil și digitalizarea completă a umanității rămase, până în punctul în care profesorul și fratele dvs. israelian -in-Crime, Yuval Noah Hariri , întreabă fără îndoială:

Ce să faci cu mâncătorii inutili, odată ce roboții și Inteligența Artificială (AI) vor fi preluat? Răspunsul este clar. Fii sigur, nu are nimic de-a face cu construirea încrederii Într-adevăr, lucrurile se schimbă . Și poate în moduri imprevizibile. Din moment ce nu trăim într-o lume liniară și marea majoritate a umanității nu își dorește o lume digitalizată cu umanoizi digitalizați controlați digital. Ia notă – oamenii se trezesc.

Davos24: peste 100 de sesiuni în spatele ușilor închise

Agenda tradițională și oficială a W.E.F. pentru Davos24, de Comerț, Schimbări Climatice, AI / digitizare nu inspiră încredere, mai ales nu pentru cei treziți. Și mulți dintre cei peste 3000 de oaspeți de elită sunt din ce în ce mai conștienți de trezirea rapidă în rândul populației în general. Într-adevăr, o schimbare de conștiință are loc în întreaga lume. Poate că elita vine cu aceste cifre record la Davos24 , pentru a vedea ce are de oferit WEF ca alternative pentru a menține status quo-ul cât mai mult timp posibil. În plus față de agenda oficială, cu adevărat cheia agendei WEF , sunt cele peste 100 de sesiuni secrete la ușa închisă pentru oaspeții doar pe bază de invitație.

În aceste sesiuni, psihopații sau Übermenschen care plutește deasupra umanității, conduși de Schwab, vor discuta despre cum să controleze, să tiranizeze, să reducă și să robotizeze populația lumii - și despre cel mai bun și mai rapid mod de a-i priva de resursele lor câștigate cu greu și cum cel mai rapid transferul acestor resurse către o mică elită corporativă și privată. Aceste subiecte secrete vor include, cel mai probabil, metodologii cu privire la modul de a impune societății noi factori de frică – după ce covidul, blocarea și frauda vaxx iese treptat, dar rapid, și dispar.

Pentru a profita la maximum de generarea fricii și manipularea minții a populației în general, WEF ar fi putut invita experți de la Tavistock, institutul britanic de inginerie socială a minții colective și individuale.

- elementele speciale ale discuțiilor pot include, ca priorități:

cum să ne asigurăm că noul președinte al SUA – alegerile din noiembrie 2024, dacă vor avea loc – vor juca împreună, în stilul lui Biden;

- implementarea noii boli „X” care nu a fost încă definită, care va fi de mai multe ori mai mortală decât covid;

- cum să manipulați Tratatul privind pandemia și noile reglementări internaționale în domeniul sănătății (IHR) prin intermediul Adunării Mondiale a Sănătății (AMS) în mai 2024, pentru a face din OMS efectiv tiranul și dictatorul unui Ordin O singură Sănătate (OHO), conducând la o Uniune Lume Guvern;

- următoarele dimensiuni ale inteligenței artificiale, robotizării, digitizării și impunerea generală a ID-ului digital și cum să le conectați la conturi bancare individuale, și /sau Moneda digitală a Băncii Centrale (C.B.D.C.) - impunerea imediată, sau treptat, în speranța de a opri o revoluţie;

Un atac cibernetic poligon poate fi, de asemenea, pe agenda pentru 2024.

La urma urmei, Noi, oamenii, am fost avertizați recent de filmul Netflix „Leave the World Behind” produs de Barack și Michelle Obama, înfățișând un atac cibernetic al unui inamic necunoscut, încercând să-i lase pe oameni în debusolare și fteamă de ceea ce ar putea fi.

De asemenea, este de remarcat faptul că în 2021:

- „WEF a efectuat o simulare a atacurilor cibernetice care implică munn scenariu de paralizare a surselor de hrană, comunicații, transport, internet. „Klaus Schwab a sugerat în termeni clari, pe baza simulării, că un atac cibernetic ar putea opri complet alimentarea cu energie, transportul, serviciile spitalicești, societatea noastră în ansamblu... Criza Covid-19 ar putea fi văzută în astfel ca o tulburare minoră în comparație cu un atac cibernetic major.” (sublinierea adăugată)

„Fără frică!”,este Ordinul.

Noi, oamenii, trebuie să devenim conștienți de faptul că lumea occidentală este condusă de un grup condus de bani , un cult al morții sau un cult diabolic. Greu de crezut, dar adevărat.

Ceea ce am experimentat în ultimele decenii sunt atacuri la adresa demnității umane, a emoțiilor, prin avertismente care provoacă frică și supunere. Acestea sunt ritualuri tipice pe care cultele trebuie să le urmeze, pentru a avea succes în acțiunile lor diabolice. Dacă nu acordăm atenție, mai ales nu ne îndrăgostim de factorul frică și nu îi urâm pentru ceea ce fac, suntem în siguranță. Ei vor să-i urâm, pentru că ura emite aceleași vibrații emoționale scăzute pe care le folosesc pentru atrocitățile lor. Dacă emitem semnale similare, ei ne țin sub control.

A fi indiferenți față de ei, sau chiar a-i iubi, monștrii ei sunt – conform maximei, ei nu știu ce fac – este o necesitate pentru a urca din întunericul controlului lor în lumină, unde Noi, oamenii, în cele din urmă devin ființe libere, autonome și suverane, gata să creeze o nouă societate, o nouă civilizație.

Nu trebuie să cedăm niciodată, pentru că a fi sub controlul lor, trebuie să ne întrebăm dacă nu cumva ne conducla cimitir sau, în cel mai bun caz, la curtea lor de sclavi. Niciodată nu trebuie să permitem asta!

Peter Koenig - Davos WEF 2024

SURSA: https://www.art-emis.ro/analize/w-e-f-davos-2024-lumea-se-destrama-dar-spectacolul-continua