Dubai, noul Monaco! Smardoii au pus de Rev la cale Romania electorala a lui 2024 printre sampanii scumpe si curve de lux la Dubai
Last Updated on 20/01/2024 by Iulian Gavriluta

Dubai noul Monaco petreceri sia faceri de luxS-a dus naibii reputația “județului” Monaco, care a ramas o “favela” cu “cotete” plictisitoare.

De mai bine de 15 ani si tot mai mult in ultima vreme, Dubaiul este capitala șmecheriei pentru toți politicienii hoți, pentru afaceriștii care își bat joc de ANAF și evită taxele, pentru securiștii de tip Coldea sau Maior, care pot brokera in tihna în lumea arabă servicii frumoase de trafic de influență.

Startul petrecerilor a fost dat chiar de Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, care a preferat sa se distreze in Dubai decat sa stea la festivitatile plictisitoare de 1 Decembrie, Ziua Romaniei.

A fost nebunie la finele acestui an in Dubai! O decadență furioasă i-a făcut pe șmecherii României să cheltuie fără număr și să petreacă nopți la rând în compania curvelor de lux în cluburi și restaurante scumpe.

Petrache, Bittner sau Cocos sunt niste batranei obositi fata de smecherii tineri si ambitiosi ai anului 2024 care și-au pus în gând în acest an să se implice în afacerea electorală care va da viitorul președint,e fiindca este esențial să ai legături bune cu Cotroceniul.

Problema mare a gastilor de romanasi bogati este ca nu stiu pe cine sa finanteze. Geoana e “luat” de gasca de pensionari de gen Dan Voiculescu, Dan Sucu, Copos. George Simion este o optiune, dar “dubaiezii” inca nu s-au prins cine ar fi omul de incredere si de “legatura” care sa garanteze ca Simion se va tine de cuvant. Asa ca a ramas Maia Sandu ca optiune si, eventual, Luluta.

Acesti baieti sunt in stare sa puna mana de la mana bani care sa acopere integral o campanie electorala costisitoare, daca ei stiu ca vor avea acces la viitorul presedinte al tarii.

Anul acesta am remarcat cateva “brigazi” puse pe conectare: baietii afiliati Grupului de la Cluj, timisorenii taranusi din gasca lui Grindeanu, ba chiar si un cuplu inedit, suspect de sudat, compus din Gruia Stoica de la Grampet si Cristi Busoi, care mai ca nu se tineau de mana, atata de lipiti erau.

E drept, Busoi e si sexy tare, si-a pus par in varful capului si s-a umflat la sala, mori de ras cand il vezi! Gruia Stoica era mega vesel, caci a prins pe final de an un chilipir de zile mari, cumparand la pret de nimic Electromobtaj Carpati Sibiu, o firma pe care o vana si Florian Coldea pentru cineva, asa ca nu-l vad bine pe Gruita.

Curvele de lux sunt sold-out la Davos

Forumul economic de la Davos e o tepareala de imagine cum rar s-a mai vazut pe planeta asta. Mii de manageri, CEO-i, politicieni si alti atarnatori disperati dupa o poza in care sa dea bine stau si o freaca an de an in Elvetia pretextand ca ei dau trendul pe economia globala.

In fapt, pentru cei mai multi dintre ei este un prilej de a da la buci legal, plecand de acasa sub un pretext onorabil. In Elvetia, prostitutia e legala, asa ca si curvele de lux s-au terminat anul acesta.

SURSA: https://strictsecret.substack.com/p/opus-nr-154-dubai-noul-monaco-smardoii?utm_source=post-email-title&publication_id=1008307&post_id=140100411&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1thzao&utm_medium=email