In timp ce Toma da porunci fara sa consulte pe nimeni si ii este teama sa se vada cu cetatenii, liberalii buzoieni se intalnesc cu cei afectati de deciziile unei Administratii iresponsabile!
Last Updated on 18/01/2024 by Iulian Gavriluta

PNL Buzau Vlad PufuSenatorul liberal Vlad Pufu: “Ieri și azi am continuat să stăm față în față cu agenții economici care au diferite afaceri pe Bulevardul Unirii. Am reușit să vorbim cu toți cei din Unirii Sud, iar de mâine vom merge în Unirii Nord.

Problemele sunt aceleași: toți spun că nu au fost întrebați și consultați în legătură cu proiectul și se întreabă de ce există diferențe între ceea ce s-a prezentat inițial și ce a ieșit la final. Mulți spun că vor închide, iar salariații vor ajunge pe drumuri, îngroșând rândul șomerilor.

Traficul nu e nici pe departe ce s-a dorit prin proiectul de resistematizare a Bulevardului Unirii. Dimpotrivă, este sufocant, iar varianta celor două benzi pe mijloc a fost o alegere greșită, pentru că e nefuncțională.

Cel mai mult deranjează însă aroganța cu care Primăria tratează problemele oamenilor, ale căror păreri nu contează.

Vom propune Consiliului Local și câteva soluții punctuale, pe care le vom aduna într-o petiție susținută de toți cei afectați. Dacă este cazul, proiectul trebuie renegociat cu autoritatea de implementare, pentru a fi îndreptate erorile ce au creat marea harababură în oraș!”

SURSA: Facebook