PROTEST IN AGRICULTURA! Ministru Barbu nu-I poate primi pe fermieri la discutii decat luni, pentru ca e…racit!
Last Updated on 11/01/2024 by Iulian Gavriluta

barbu agriculturaMinistrul agriculturii, Florin Ionuț Barbu, a invitat, luni, 15 ianuarie 2024, la sediul instituției reprezentanții tuturor asociațiilor de fermieri, ai procesatorilor și ai retailerilor, pentru a discuta despre măsurile de sprijin și a oferi soluții de finanțare pentru toate situațiile pe care le întâmpină în acest an agricol., a transmis Ministerul Agriculturii. Intr-o relatare la Digi 24, ministru a spus ca este foarte racit si aceasta este cauza pentru care nu i-a prmit pe protestatari. De asemenea, pe surse, se pare ca oficialii din Agricultura sunt suparati pe agricultori ca ar politiza discutiile – N.R.

"Sunt alături de fermierii noștri pentru a găsi cele mai bune soluții la toate problemele lor, avem programe de sprijin în derulare pentru majoritatea sectoarelor din agricultură, pentru a ne asigura astfel că vom avea producții de calitate", a declarat Florin-Ionuț Barbu.

 

Ministrul Barbu și echipa tehnică pe care o coordonează fac toate demersurile necesare pentru ca toate solicitările și revendicările acestora să fie soluționate în cel mai scurt timp.

Pentru o mai bună organizare și coordonare, mediul asociativ este rugat să transmită lista de revendicări până vineri, 12 ianuarie 2024, la Cabinetul ministrului.

SURSE: MADR, Digi 24, Agroinfo